Turizm Merkezi Uzungöl'de Kübra İle Ulaş'tan Ömürlük İmza

Turizm Merkezi Uzungöl

İlçemiz Köseli Mahallesinden Kübra Çakmak ile Uzungöl Kastel Mahallesinden Ulaş Karaca gerçekleştirilen dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

İlçemiz Köseli Mahallesinden Kübra Çakmak ile Uzungöl Kastel Mahallesinden Ulaş Karaca gerçekleştirilen dillere destan muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

Köseli Mahallesinden Fatma & Mustafa Çakmak çiftinin dünyalar güzeli kızları Kübra ile Uzungöl’ün en sevilen esnaflarından merhum Mustafa& Emine Karaca çiftinin yakışıklı oğulları Ulaş Karaca 12 Nisan 2024 Cuma akşamı Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen Düğün Töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Genç Çiftlerin Düğün Törenlerine Uzungöl Muhtarı Selman Dilek,Köseli Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı ve Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Keleş ile çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Genç çiftlerin Düğün Törenlerinde gelin ve damadın her masayı tek tek dolaşarak misafirler ile yakından ilgilenmeleri gözlerden kaçmadı.

Bölge düğünlerinin vaz geçilmeyen ismi Kaval Üstadı Nurettin Kahveci,Furkan Yılmaz ve Dursun Akyüz’ün orkestraları eşliğinde Sanatçı Ahmet Karaca’nın birbirinden güzel türküleri ile düğün törenine katılan misafirler muhteşem bir akşam yaşadılar.

Yaş Pasta ve Takı Töreni ile devam eden Genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle Takı Töreni esnasında Düğün Törenine katılan misafirler uzun kuyruklar oluşturarak Genç çiftleri hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.

Yaş Pasta ve Takı Töreninin ardından eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri Aile Fotoğraflarının çekilmesi ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve doğru kararlarını veren Kübra & Ulaş Karaca çiftini bu anlamı ve de güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Turizm Merkezi' Kübra ' Ömürlük

İlginizi Çekebilir