.Trabzon'da Kaymakam ve Belediye Başkanı İftar Organizasyonunda Öğretmen ve Öğrenciler İle Buluştu

.Trabzon

.Trabzon'da Kaymakam ve Belediye Başkanı İftar Organizasyonunda Öğretmen ve Öğrenciler İle Buluştu

Trabzon’da Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok İftar Organizasyonunda Karaçam Eğitim Kurumları öğretmen ve öğrencileri ile bir araya geldiler.

Kaymakam Gürdal Erbek,Okul ziyaretinde ilk olarak Karaçam Eğitim Kurumları Müdürü Fatih Kuvvetli tarafından okulun çalışma şartları,personel durumu ve eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili bilgi sunumu gerçekleştirildi.

26 Mart 2024 Salı günü Köknar Eğitim Kurumları yemekhanesinde öğretmen ve öğrenciler ile bir araya gelen Kaymakam Gürdal Erbek ve Belediye Başkanı Hanefi Tok iftar organizasyonu öncesinde okul bahçesinde öğrenciler ile oyun oynayarak öğrencilere oyun arkadaşlığı yaptılar.

Gerçekleştirilen İftar Organizasyonuna Kaymakam Gürdal  Erbek ve BelediyeBaşkanı Hanefi Tok’un yanı sıra  Çaykara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,İlçe Jandarma Karakol Komutanı Astsb.Kd.Bşçvş.Osman Gün,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

İftar organizasyonunda öğretmen ve öğrenciler ile sohbet eden Kaymakam Erbek ve Başkan Tok,öğretmen ve öğrencilerin dilek ve taleplerini de dinleyerek eğitim öğretim ortamında kalitenin daha da yukarılara çıkması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ettiler.



İlginizi Çekebilir