Trabzon'da Hastane'den Organ Bağışı Kampanyası

Trabzon

Trabzon’da Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi tarafından gerçekleştirilen Organ Bağışı Kampanyası 2024 yılında da devam ediyor.

Trabzon’da Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi tarafından gerçekleştirilen Organ Bağışı Kampanyası 2024 yılında da devam ediyor.

Hastane yönetimi olarak gerçekleştirmiş oldukları çeşitli ziyaretlerde Kamu Kurum ve Kuruluşları ile vatandaşları ziyaret eden Hastane yönetimi ziyaret ettikleri yerlerde personeli ve vatandaşları Organ Bağışı konusunda bilgilendiriyor.

Bu kapsamlı çalışma sayesinde 2023 yılı içinde Çaykara İlçesinde çok sayıda vatandaş Gönüllü Organ Bağışı formunu doldurarak Organ Bağışı Kampanyasına katkı sağladı.

2023 Yılında gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek de kampanyaya destek vererek Gönüllü Organ Bağışı Formunu doldurmuştu.

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Esra Erbey ,Organ Bağış Sorumlusu Nermin Yurtseven ,Müdür Yardımcısı Yavuz Özbay ve Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Uzman Personeli 2024 Yılındaki ilk ziyaretlerini Çaykara İlçe Jandarma Komutanlığı ile Çaykara İlçe Emniyet Amirliği oldu.

İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Personeline Organ Bağışı ile ilgili bilgi sunumu gerçekleştiren Hastane ekibi daha sonra personelden Gönüllü Organ Bağışı formu dağıtımı gerçekleştirdiler.

Gerçekleştirilen çalışma kapsamında 2024 Yılının ilk Organ Bağış Formu Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin tarafından gerçekleştirilirken Çaykara İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Amirliği tarafından çok sayıda gönüllü Organ Bağışı formu doldurularak hastane yönetimine teslim edildi.



İlginizi Çekebilir