Trabzon'da Belediye Başkan Adayından Çaykara İlçesine Beyaz Masa Projesi

Trabzon

Trabzon’da İYİ Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı Ayhan İşci,Çaykara İlçesinde Belediye Başkanı seçilmesini durumunda “Beyaz Masa” projesini hayata geçireceğini ifade etti.

Trabzon’da İYİ Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı Ayhan İşci,Çaykara İlçesinde Belediye Başkanı seçilmesini durumunda “Beyaz Masa” projesini hayata geçireceğini ifade etti.

31 Mart 2023 Pazar Günü gerçekleştirilecek olan 2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde İYİ Parti’den Çaykara Belediye Başkan Adayı olan Ayhan İşci projelerini vatandaşlar ile paylaşmaya devam ediyor.

Başkan Adayı İşci son olarak Çaykara Belediye Başkanı seçilmesi durumunda vatandaşların sorunlarını daha hızlı ve etkili bir şekilde çözüme kavuşturmak,vatandaş ile daha kolay iletişim kurabilmek amacı ile “Beyaz Masa” projesini hayata geçireceklerini ifade etti.

Başkan Adayı Ayhan İşci tarafından gerçekleştirilen Basın Açıklaması şu şekilde;

Sevgili Çaykara Halkı,

Gelişen dünyada, sorunlarınızı daha hızlı ve etkili bir şekilde çözmek, sizinle daha yakın bir iletişim kurmak için "Beyaz Masa Projesi"ni hayata geçiriyoruz! 

  Beyaz Masa Nedir?

Beyaz Masa, 7/24 hizmet veren bir merkezdir. Projemiz, çeşitli alanlarda uzmanlaşmış ekipleri içerir ve sizin için çözüm odaklı bir platform oluşturur. İşte projemizin ana başlıkları:

⚡ Elektrik ve Su Problemleri: Beyaz Masa, elektrik ve su sıkıntılarınızda çözüm noktanız olacak. Köylerimizde yaşanan kesintilerde, sizlere daha hızlı ve etkili bir hizmet sunmak için buradayız.

⚰ Cenaze İşlemleri: Özellikle bu hassas süreçte sizin yanınızdayız. Merkezimiz, cenaze işlemlerinin yanı sıra cenaze evi için gerekli olan çadır, masa, sandalye, ısıtıcı, cay ve kahve ekipmanı kurulumunu da titizlikle gerçekleştiriyor olacak. Cenaze evi için çadırı hazırlarken aynı zamanda sevdiklerinizin vefatı durumunda aile ve yakınlarınızın bir araya gelip destek olabileceği, duygusal anları paylaşabileceği bir alan olacak.



İlginizi Çekebilir