Trabzon'da 112 Acil Çağrı Merkezi İle Gezici Kütüphane Öğrenciler İle Buluştu

Trabzon

Trabzon'da 112 Acil Çağrı Merkezi İle Gezici Kütüphane Öğrenciler İle Buluştu

Trabzon’un Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen Organizasyon kapsamında Trabzon 112 Acil Çağrı Merkezi ile Gezici Kütüphane öğrenciler ile buluştu.

Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü,Trabzon 112 Acil Çağrı Merkezi ve Çaykara Zeki Bilge Eğitim Kurumlarının ortak organizasyonları ile 7 Mayıs 2024 Salı Günü Çaykara Zeki Bilge Eğitim Kurumları okul bahçesinde gerçekleştirilen Organizasyona Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Zeki Bilge Eğitim Kurumları Müdürü Tayfur Demirali, Trabzon 112 Acil Çağrı Merkezi Bakım Tanıtım Sorumlusu Canan Aksoy,Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Gezinci Kütüphane Sorumlusu Aydın Mutlu ile öğretmen ve öğrenciler katılım sağladılar.

Gerçekleştirilen organizasyon kapsamında Trabzon 112 Acil Çağrı Merkezi Bakım Tanıtım Sorumlusu Canan Aksoy tarafından öğrencilere Acil Çağrının önemi,Acil durumlarda nasıl davranılması gerektiği drama yolu ile öğrencilere gösterildi.

Bunun yanı sıra öğrencilere 112 Acil Çağrı merkezi ne zaman aranmalı Acil Çağrı Merkezi arandığında neler yapılmalı,112 Acil Çağrı Merkezi tarafından verilen hizmetler,E Çağrı sistemi ve AFAD Acil Mobil uygulaması konularında öğrenciler bilgilendirildi.

Etkinlikte ayrıca Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Gezici Kütüphanesi öğrencilerin hizmetine sunularak öğrencilerin kitap okumaları sağlandı.

Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Trabzon 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından öğrencilere balon,kitap ve Acil Durum Kılavuzu Tanıtım broşürü hediye edildi.



İlginizi Çekebilir