Trabzon´da Şehit Ahmet Çamur İçin İlginç Pankart

Trabzon´da Şehit Ahmet Çamur İçin İlginç Pankart

Çaykaralı Şehit Komiser Ahmet Çamur için Trabzon Meydan´da üzerinde ´Dişe Diş, Kana Kan, intikam intikam´yazılı pankart asıldı.

15 Ağustos 2015 tarihinde Hakkâri´nin Şemdinli İlçesi´nde yol kesen teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Çaykara-Soğanlı Mahallesinden Polis Özel Harekât Komiseri Ahmet  Çamur için tepkiler dinmiyor. 

Trabzon meydan´da bulunan Atatürk büstünün önünde bir gurup tarafında asılan, sağında ve solunda Türk Bayrakları olan ve üzerinde Şehit Özel Harekât Komiseri Ahmet Çamur´un fotoğrafı yer alan´Dişe Diş, Kana Kan, intikam intikam´ yazısının yer aldığı Pankart asıldı. 

Trabzon´un en işlek merkezi olan Meydan´da her gün önünden binlerce insanın geçmesinden dolayı asılan Pankart geçen vatandaşların yoğun ilgisini çekti. Bazı vatandaşlar cep telefonlarıyla kayda alırken, bazıları da pankartın önüne durarak resim çektirmeyi ihmal etmedi. 

/resimler/2015-9/7/2212557656848.jpgÇAYKARA´DA ŞEHİT AHMET ÇAMUR TABELASI

Çaykara Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şehit Ahmet Çamur´un isminin yaşatılması için daha önce Çaykara Anadolu İmam hatip lisesine isminin verilmesi ile ilgili talebinin kabulünden sonra okulun tabelası ?TRABZON-ÇAYKARA ŞEHİT AHMET ÇAMUR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ? olarak değiştirildi.

/resimler/2015-9/7/2214434065205.jpgHaber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir