Trabzon´da Çaykara´nın İki Güneşi

Trabzon´da Çaykara´nın İki Güneşi

İlçemiz Elmalı Mahallesinden Hamit Bektaş ve Muzaffer Mutlu Trabzon´da Ak Parti İl Ve İlçe Yönetimlerinde Görev Aldılar

Çaykara İlçemizin İki Genç İş Adamı Trabzon Ak Parti İl Teşkilatlarında Yönetim Kurulu Üyeliklerine seçilerek Çaykara İlçemizin siyasetteki etkin rolünü bir kere daha kanıtlamış oldular.

İlçemiz Elmalı Mahallesinden Genç Müteahhit Hamit Bektaş 25 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirilen Ak Parti Trabzon İl Kongresinde Trabzon İli Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

/resimler/2018-3/27/1053060487069.jpgÖte yandan yine aynı mahallemizden olan Genç İş Adamı Muzaffer  Mutlu ise Trabzon Ortahisar İlçe Kongresi sonucunda Ortahisar İlçesi Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Muzaffer  Mutlu daha sonra yönetim Kurulu arasında gerçekleştirilen görev paylaşımında ise Ortahisar İlçesi Başkan Yardımcılığı Görevine getirildi.

Çaykara Halkı adına Şirin İlçemiz Çaykara´yı Trabzon İlimizde en mükemmel şekilde temsil edecek olan Kıymetli Yöneticilerimiz Hamit Bektaş ve Muzaffer  Mutlu´yu yeni görevlerinden dolayı tebrik ediyor hem Trabzon İlimize hem de Çaykara İlçemize yapacakları Hizmetler için şimdiden teşekkür ediyoruz.

HAMİT BEKTAŞ´I TANIYALIM

İlçemiz Elmalı Mahallesinin en sevilen isimlerinden  ve de Eski Muhtarlarından Hacı Recep Bektaş´ın oğlu,aynı mahallemizin yine en çok Sevilen ve de saygı gösterilen Merhum Hacı Hamit Bektaş´ın hem torunu hem de damadıdır.

İlkokulu İlçemiz Elmalı Mahallesinde,Ortaokulu Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulunda tamamlayan Hamit Bektaş daha sonra İlçemiz İmam Hatip Lisesinden Mezun Olmuştur./resimler/2018-3/27/1053366425191.jpgİlehiyat Fakültesi mezunu olan Hamit Bektaş çok uzun seneler Trabzon Merkez´de kendi İŞ Yerinde ticaret ile uğraşmıştır.

Halen yine Trabzon İlimizde Müteahhitlik ve inşaat yapım işleri ile uğraşan Hamit Bektaş evli ve üç çocuk babasıdır.

Kuruluşundan bu yana Ak Parti Trabzon İl Teşkilatlarının her kademesinde görev alan Hamit Bektaş azimli,çalışkan ve de üretken bir insan olarak toplumun her kesimi tarafından saygı gösterilen bir insan olma özelliği taşıyor.

2009 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Ak Partiden Çaykara İlçemiz İl Genel Meclis Üyesi Adayı olan Hamit Bektaş 2012 Yılında ise Çaykara İlçesi Ak Parti İle Başkanlığı için aday olmuş ve de İlçe Başkanı seçilen Temel Şimşek ile tatlı bir rekabetin heyecanını yaşamıştı.

Mükemmel bir insan oluşunun yanı sıra Sosyal Yönü de çok gelişmiş olan ve de Sivil Toplum Kuruluşlarının içerisinde de yer almaya çok büyük gayret gösteren Hamit Bektaş Trabzon İlimizde bir çok Sivil Toplum Kuruluşunda Yöneticilik yapmıştır.

Son olarak Tüm Sanayi ve İş Adamları Derneği Trabzon İli Şube Başkan Yardımcılığı(TÜMSİAD) görevini üstlenen Hamit Bektaş ayrıca Trabzon Konfeksiyonculuk Odası Başkan Yardımcılığı görevini de devam ettirmektedir.

MUZAFFER  MUTLU´YU TANIYALIM

1975 Yılında Trabzon İli Çaykara İlçesi Elmalı Mahallesinde doğmuştur.İlk öğrenimini Rize İlimizde tamamladıktan sonra Trabzon Lisesinden Mezun olmuştur.Öğrenim hayatına devam etmekte olan Muzaffer Mutlu halen İşetme Fakültesinde öğrenimini sürdürmektedir.

İlçemiz Elmalı Mahallesinin en sevilen Bürokratlarından olan ve de Uzun seneler Trabzon İlimizde Yönetici olarak hizmet verdikten sonra emekli olan İsmail Mutlu´nun oğlu olan Muzaffer Mutlu aynen babası gibi sosyal yönü çok kuvvetli olan mükemmel bir toplum insanı olarak tanınmaktadır.

/resimler/2018-3/27/1054038144468.jpgMuzaffer Mutlu 2011 Yılında kurmuş olduğu Mutluoğlu Yapı ve İnşaat Ticaret Ltd. Şti.(MYS İNŞAAT) Şirketinde Yönetici olarak çalışmaya devam etmektedir.

Uzun seneler Ak Parti Trabzon Ortahisar Teşkilatının çeşitli kademelerinde görev alan Mutlu Pelitli Gençlik Kolları Başkanlığı ve de Pelitli Ak Parti Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

Gerçekleştirilen son Ortahisar İlçe Kongresinde Ak Parti Ortahisar İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği,ne seçilen Muzaffer Mutlu daha sonra ise Yeni Oluşan Yönetim Kurulunun kendi içerisinde gerçekleştirdiği görev paylaşımı ile Ortahisar İlçesi Ak Parti Başkan Yardımcılığı Görevine getirilmiştir.

Son olarak Tüm Sanayi ve İş Adamları Derneği Trabzon İli Şube Başkan Yardımcılığı(TÜMSİAD) Yönetim Kurulu üyeliği görevini sürdürmekte olan Muzaffer Mutlu evli ve de dört çocuk babasıdır.



Anahtar Kelimeler: Trabzon Çaykara Güneşi
61 demograt müslüm varli
30.12.2018 19:17:13
vatamıza milletimize hayılı olsun

İlginizi Çekebilir