Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu'ndan Kaymakam Güzel ve Başkan Tok'a Ziyaret

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu

Trabzon İl Millli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu,Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamlarında ziyaret etti.

3 Ocak 2023 Çarşamba Günü gerçekleştirilen ziyaretlere  İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu’nun yanı sıra Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarından Evren Görmüş de katıldı.

İl Müdürü Fettahoğlu ve Müdür Yardımcısı Görmüş ile birlikte  Çaykara İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu ile  birlikte Kaymakam Güzel ve Başkan Tok’a birer ziyaret gerçekleştirdiler.

KAYMAKAM GÜZEL’ ZİYARET

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ve beraberinde bulunan heyet ilk olarak Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’i makamında ziyaret ettiler.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ziyaret esnasında Çaykara Kaymakamı Sayın Muhammet Güzel’in her zaman ve her ortamda Eğitim Öğretimin,Yönetici,öğretmen ve öğrencilerimizin yanlarında yer aldıklarını,Eğitim Öğretim anlamında her türlü destek ve katkıyı sunduklarını  anımsatarak Eğitim Camiası adına Kaymakam Sayın Güzel’e Eğitime sunmuş oldukları destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel  ise Trabzon İlinin Eğitim Öğretimde marka bir şehir olduğunu,Eğitim öğretim alanında şehrimizde gerçekleştirilen proje ve çalışmaların Ülke genelinde çok büyük takdir gördüğünü bu anlamda İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu’na minnet borçlu olduklarını ifade etti.

Eğitim öğretim alanında Çaykara İlçesinin örnek ve model bir ilçe konumunda bulunduğunu anımsatan Kaymakam Muhammet Güzel,geleceğimizin teminatı olan kıymetli yavrularımızın geleceğe hazırlanması anlamında Çaykara İlçesinde planlı ve programlı bir şekilde çok başarılı bir ekip çalışması gerçekleştirildiğini,bu başarıda en büyük payın İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile Okul Kurum Yöneticileri  ve fedakar öğretmen arkadaşlarımızın olduğunu,kendilerinin de Eğitim Öğretime imkanlar ölçüsünde her türlü desteği sunmaya çalıştıklarını ve fırsat buldukça da Eğitim Öğretim ortamında öğrencilerimiz ile bir arada bulunmaktan çok büyük bir keyif aldıklarını ifade etti.

BAŞKAN TOK’A ZİYARET

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ve beraberinde bulunan heyet ilk olarak Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u  makamında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu,Çaykara İlçesinin Eğitim Öğretimde rol model olmuş örnek ve farklı bir eğitim ilçesi olduğunu,bu başarının elde edilmesinde Çaykara Belediye Başkanı Sayın Hanefi Tok’un çok büyük katkılarının bulunduğunu,Sayın Belediye Başkanımızın hem maddi hem de manevi anlamda tüm gücü ile Eğitimin ve çocuklarımızın yanında yer aldığını bu durumun ise Eğitimde kaliteyi beraberinde getirdiğini sözlerine ekledi.

Göreve geldikleri günden bu güne kadar Eğitim Öğretim anlamında önlerine sunulan her çalışmanın içinde aktif olarak yer aldıklarını ve bundan sonra da yer almaya devam edeceklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,elde edilen bu başarıda aslan payını İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’nin olduğunu ve Çaykara İlçesi olarak ona çok şey borçlu olduklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çocuklarımızın toplumumuzun en önemli temel yapı taşlarını oluşturduklarını onlara sağlıklı bir gelecek kazandırabilmek için her zaman ellerini taşın altına koymaya ve onlar için sağlıklı bir gelecek hazırlama adına her türlü desteği vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir