Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç Çaykara'da

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç Çaykara

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç,Çaykara İlçesinde Çeşitli Ziyaretler Gerçekleştirdi

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, 31 Mart Yerel Seçim çalışmalarını Çaykara ziyaretiyle sürdürdü. Çaykara’da esnaf, vatandaşlarla  görüşen, talep ve isteklerini dinleyen Başkan Genç’e gösterilen samimiyet dikkatlerden kaçmadı.

Her gittiği ortamda Genç’e gösterilen yoğun ilgi ve alâka Çaykaralıların Genç’te karar kıldığı algısına yol açtı.
Genç’e; Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ile çok sayıda partili eşlik etti. Çaykara Pazarını  ve esnafını  birebir ziyaret eden Genç Çaykara’dan ve Trabzon’un genelinde umutlu olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin tam bağımsızlığı için çok önemli adımlar attığını ifade eden Başkan Genç, “AK Partimizin kuruluşundan itibaren Trabzon’da yaptığımız seçimlerde Cumhurbaşkanımız sayesinde mahcup olmadık. Aynı şekilde Çaykara’mızda da Hanefi Başkanımızla birlikte hizmet ettik. Çaykaramız her zaman Recep Tayyip Erdoğan’ın yürüyüşünde yer aldı. Türk milletini yeniden ayağa kaldıran, hem inancımızın hem inancımızın bize yüklediği sorumluluğu bihakkın yerine getirmek için gece gündüz demeden yol yürüyen bir liderin peşindeyiz. O da Türk milletini yeniden ayağa kaldırmış, hem de yüzü gözü bizde olan ve bütün dünyanın bizden beklentilerini karşılamak adına bir yürüyüşe çıkmış. Biz de onun peşinde yol arkadaşı olduk. Bundan dolayı mutluyuz, gururluyuz. Tabi ki, memleketimiz, ülkemiz büyük bir ülke ve büyüyen de bir ülke ama tam bağımsız Türkiye yolunda da adımlar atan, atmaya da devam eden bir ülke. Bu bir yürüyüş, bir mücadele… Biz üzerinde bir sorumluluk olan ülkeyiz. Cenabı Allah’ın İslâm’ın bayraktarlığını yüklediği bir ülkeyiz, üzerimizde bir sorumluluk var bizim. O nedenle çalışmalarımızı gayretle sürdürüyoruz.” diye konuştu.

“ÇAYKARA BÜTÜN TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİDİR”

Trabzon ve Türkiye siyasetinde Çaykara’nın önemli bir yer tuttuğuna vurgu yapan Başkan Genç, “Vatandaşlarımızın daha güzel, daha mamur ve daha yaşanabilir şehirlerde yaşamasını temin etmek için temel hizmetlerimizi ve projelerimizi yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Hem de cumhurbaşkanımızın yolculuğuna katkı sağlamakla görevliyiz, sorumluyuz. Çaykaramız her zaman bu yürüyüşün arkasında dimdik, kararlı bir şekilde durmuştur. Çaykaramız özellikli bir ilçemizdir. Ülkemizin hafızasına, kurumlarına, kuruluşlarına da başta Trabzon olmak üzere ülke sathında yetiştirdiği insan gücüyle katkı veren bir ilçemizdir. O nedenle Trabzon için önemlidir ama bütün Türkiye için de önemlidir Çaykara. Bugün Ankara’ya gittiğimizde bürokraside, mülki irade de çok sayıda Çaykaralı görmek bizi gururlandırıyor, mutlu ediyor. Benim sözümdür. Trabzon siyasetinde önce Çaykara, sonra Ankara derim.” ifadelerini kullandı.



İlginizi Çekebilir