Trabzon Basını Tek Yumruk

Trabzon Basını Tek Yumruk

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti geleneksel olarak düzenlediği iftar programın da basın camiasını bir araya getirdi

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti geleneksel olarak düzenlediği iftar programın da Trabzon basın camiasını bir araya getirdi. 

Cemiyet tarafından düzenlenen ve yoğun katılımın olduğu iftar yemeğine; AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci, Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt,  Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal, Trabzon Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Saadettin Kaşıkçı,  Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Erdoğan Erişen, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut ve yönetim kurulu, Trabzon Basın İlan Müdürü Muharrem Mermertaş, basın mensupları ve aileleri katıldı./resimler/2017-6/10/1807306035347.jpgİftar yemeğinde açıklamalarda bulunan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut, "Ramazan vesilesiyle olsa da siz değerli meslektaşlarımla oruç açmaktan daha büyük mutluluk olamaz. Saygı değer bir işi yapıyor olmanın coşkusu bizim yorgunluğumuzu hafifletiyor. Gazetecilikte zaman kavramı yoktur. Gerçek bir fedakârlık vardır. Gazetecilik gelişiyor ve değişiyor. İnsanların haber kaynakları gelişen teknolojiyle  yeni bir formata giriyor. Teknoloji kimi zaman insanı zaman makinesi gibi öğütüyor. Ayakta kalmak hepimizin görevi. Bu zaman mesleğimize daha fazla sahip çıkma zamanı olduğunu da gösteriyor. Trabzon Anadolu basınının her zaman gözbebeği oldu. Basın emekçileri hedef olabilirler. Konumu ne olursa olsun hiç kimse gazetecilere saldırma hakkını kendinde bulamaz. Bunu yapanları kınıyoruz" dedi. /resimler/2017-6/10/1803438687149.jpgTürkiye´nin Her Yerinde Gurur Duydum

AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar Trabzon Basını´nın bir araya geldiği programda yaptığı açıklamada; ?Böyle güzel bir organizasyonda basın emekçileri ile bir arada olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyorum. Gençliğimde Trabzon basınıyla Türkiye´nin her yerinde gurur duydum. Gazeteciliğin Karadeniz´de, Doğu Anadolu´da, İç Anadolu´da, Ege´de ve diğer bölgelerde nasıl yapılması gerektiğini en güzel örnekleriyle gösteren basın emekçilerine şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin de gayretleriyle Trabzon, kazanımlarının büyük bir kısmını sizin yazılarınızla ve hatta eleştirilerinizle elde etti. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberliğimiz devam eder? cümlelerini kullandı.   

Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt yaptığı açıklamada şunları kaydetti; ?Gazetecilik gerçekten meslekler içerisinde en onurlu en saygı değer ve en zor şartlarda görev yapan onurlu meslek. Burada bu iftar vesilesi ile tüm gazetecilere ve yerel medyaya şükranlarımı sunuyorum? diye konuştu. 

Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Başkanı Erdoğan Erişen ise; ?Trabzon Gazeteciler Cemiyeti´nin etkinliklerini saygı ve takdirle takip ediyoruz. Başkana ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bizleri burada buluşturdu? diye konuştu.  

Haber: TAKA/ Sonay ÇALUK  



Anahtar Kelimeler: Trabzon Basını Yumruk

İlginizi Çekebilir