Tırın Altında Can Verdiler

Tırın Altında Can Verdiler

Çaykara´lı Anne ve Oğlu Ankara´da Geçirdikleri Trafik Kazasında Tır Kamyonunun Altında Kalarak Feci Bir Şekilde Can Verdiler

TIRIN ALTINDA CAN VERDİLER

Hastane yolunda görünmez kaza.İlçemiz Kayran Mahallesinden Zeki Kara ve Annesi Fatma Kara Haymana Yenice Yol Kavşağında geçirdikleri trafik kazası sonrasında hayatlarını kaybettiler.

Edinilen Bilgiye göre Aslen İlçemiz Kayran Mahallesinden olan ve Ailesi ile birlikte Konya İli Kulu İlçesinde İkamet eden Zeki Kara Annesinin Rahatsızlığı sebebi ile Annesini Muayene yaptırmak üzere Ankara´ya gittiler.

/resimler/2018-11/2/1555123041768.jpg

Kaza Sonucu 57 Yaşında Hayatını Kaybeden Çaykara´lı Hemşerimiz Zeki Kara 77 Yaşındaki Annesi Fatma Kara ile Birlikte Feci Kazada Can Verdiler

Ankara´da Annesini Muayene yaptıran Zeki Kara Kendisine Ait 42 GE 520 Plakalı Özel Otomobil ile Konya Kulu İstikametinde Dönüş yoluna koyuldu.

Kaza, 1 Kasım 2018 Perşembe Akşamı saat 21.00 sıralarında Kulu-Ankara karayolu Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Dinlenme Tesisleri yakınlarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Çaykara´lı Hemşerimiz Zeki Kara ve Annesi , sürücüsü ve plakası alınamayan saman yüklü tıra arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle sürücü Zeki Kara ile annesi Fatma Kara (78) araçta sıkıştı.Diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde anne ve oğlunun hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerine getirilen iş makinesinin de yardımıyla Zeki Kara ile annesi Fatma Kara´nın cenazeleri itfaiyenin uzun uğraşları sonucunda sıkıştıkları araçtan çıkarıldı. Anne ve oğlunun cenazesi otopsi yapılmak üzere Kulu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sonrası tır şoförünün ifadesinin alınması için karakola götürüldüğü öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 CENAZELERİ İŞ MAKİNESİ ÇIKARTTI

İHA´da yer alan habere göre çarpmanın şiddetiyle sürücü Zeki Kara ile annesi Fatma Kara (78) araçta sıkıştı. Diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde anne ve oğlunun hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine getirilen iş makinesinin de yardımıyla Zeki Kara ile annesi Fatma Kara´nın cenazeleri itfaiyenin uzun uğraşları sonucunda sıkıştıkları araçtan çıkarıldı. Anne ve oğlunun cenazesi otopsi yapılmak üzere Kulu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza sonrası TIR şoförünün ifadesinin alınması için karakola götürüldüğü öğrenildi.

 CENAZELER 2 KASIM CUMA GÜNÜ KONYA KULU´DA DEFNEDİLDİLER

Kazada hayatlarını kaybeden Anne ve Oğlu Zeki Fatma Kara 2 Kasım Cuma Günü Konya İli Kula İlçesinde kılınan cenaze namazlarının ardından aynı yerde bulunan Şehir Mezarlığında son yolculuklarına uğurlandılar.

Çaykara Gündem Ailesi olarak Talihsiz bir kaza sonucu aramızdan ayrılan Zeki Fatma Kara´ya Allah´tan Rahmet,Başta Kederli Aileleri ve İlçemiz Kayran Mahallesi olmak üzere Tüm Aile yakınlarına ve Çaykara´lı hemşerilerimize Baş Sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.



Anahtar Kelimeler: Tırın Altında Verdiler

İlginizi Çekebilir