Taşkıran´da Duygulu Karne Töreni

Taşkıran´da Duygulu Karne Töreni

Çaykara Taşkıran Ortaokulunda okuyan ikiz Kardeşler Mezun Oldu.

2014 2015 Eğitim Öğretim yılı bu gün sona erdi.Tüm Yurtta olduğu gibi Taşkıran M.Vehbi FETTAHOĞLU İlkokulu,Mustafa ÖZER Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda da karne töreni gerçekleştirildi.

Çaykara Kaymakamı Mustafa GÜL ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇAMURALİ Taşkıran´da Öğrencilerin karne törenlerine ortak olarak öğrencilere karnelerini dağıttılar.

Bu esnada enteresan bir olay gerçekleşti. Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulu 8.Sınıfında okuyan Eda-Seda GENÇ Kardeşler Karnelerini ve Takdir Belgelerini Kaymakam Mustafa GÜL´ün elinden aldılar. Sekiz yıldır aynı sınıfta ve de aynı sırada Eğitim gören Eda-Seda GENÇ kardeşlerin ikisi de sınıflarının göz bebekleri adeta.Başarıları ile herkesi kendilerine hayran bırakan Eda ve Seda GENÇ kardeşlerin ise tek bir dileği var. TEOG sınavlarında aynı okulu kazanmak ve de lisede 4 yıl daha aynı sınıfta ve de aynı sırada okumak.

Sevgili Eda Seda Kardeşlerin bu dilekleri gerçekleşir mi bilmiyoruz. Onu TEOG sınavlarının yerleştirme sonuçları açıklandığında öğreneceğiz. Ancak şunu çok iyi biliyoruz. Bu azim ve gayret onlarda olduğu sürece iki kardeş de çok şiyi birer lise kazanacaklar ve de iyi bir lise eğitiminden sonra mükemmel bir üniversite kazanarak topluma faydalı iki insan olarak senelerce toplumumuza hizmet verecek Sevgili Eda ve Seda Genç Yavrularımız...

Haber kaynağı: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler:

İlginizi Çekebilir