Taşkıran´dan 2 Güzel Haber

Taşkıran´dan 2 Güzel Haber

Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu Örnek Davranışlarına Devam Ediyor

Taşkıran´dan iki güzel haber daha.Eğitimde örnek uygulamaları ile isminden sıkca söz ettiren Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulu 2 güzel etkinliğin daha altına imzasını atmayı başardı.

Velilerin okula olan ilgisini artırmak ve de çocuklarına daha fazla zaman ayırmalarını sağlamak amacı ile okulda mamgal partisi düzenledi Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulu.Hem Öğretmen hem öğrenci hem de cvelileri bu mamngal partisine davet ederek Okukl ile ailenin bir arada hareket etmelerini sağlamış oldular.Her zaman söyleriz.Veli ile öğrerncinin iletişimini sağlayabilirsek ya da bir başka ifade ile velilerimizi Eğitim etkşinliğinin içine alabilirsek Eğitimde başarı kaçınılmazdır diye.İşte Taşkıran Mustafa ÖZERE Ortaokulu bunu herkese göstermiş oldu.

/resimler/2016-1/22/0721465605791.jpg

Sadece bununla kalmadı Taşkıran´ın etkinliği.Bir örnek uygulama da örnek gösterilen öğrencilerin velilerine yapıldı.Eğitimde arzu edilen davranışları sergileyen,hedeflenen başarıları yakalayan öğrencilerin velilerine çeşitli hediyeler verilerek onların da Eğitim aktivitesinin içerisinde aktif olarak yer almaları sağlandı.

                                         EBA CAFE

Kısa adı EBA olan Eğitim Bilişim ağından da etkin bir şekilde faydaklanıyor Tasşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulu.Hayırsever İş Adamlarından temin edilen 10 adet diz üstü bilgisayar okulun kütüphanesine yerleştirilerek burası aynı zamanda Cafe Şekline dönüştürüldü.

/resimler/2016-1/22/0722138418870.jpg

İnceleme ve araştırma yapmak isteyen öğretmen ve öğrenciler EBA Cafe sayesinde istedikleri araştırma ve incelemeyi kolaylıkla yapabiliyor.

EBA Cafeyi ödül amaçlı da kullanıyor Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulu.Öğretmenler bu Cafeyi öğrenciler için Öndül mekanizması olarak kullanıyor.Eğitimb öğretimde öğretmeninin verdiği görevleri yerine getyiren öğrenciler EBA Cafe ile ödüllendiriöliyor Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulunda.Ve de şimdi Taşkıran´da tüm öğrenciler öğretmenlerinin gözüne girebilmek için inanılmaz bir yarış içerisindeler.

/resimler/2016-1/22/0722364356862.jpg

Her zaman söylüyoruz.Teknolojinin faydalı da zararlı da yönleri var kuşkusuz.Ve de Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulu bizlere Teknolojii Etkin Bir şekilde kullandığımızda neleri balşarabileceğimizi bir kere daha göstermiş oldu.

 



Anahtar Kelimeler: Taşkıran Güzel Haber

İlginizi Çekebilir