Taşkıran'da Çanakkale Şehitlerini Anma Programı

Taşkıran

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısı ile Taşkıran Eğitim Kurumlarında Anma Töreni gerçekleştirildi.

21 Mart 2023 Salı Günü gerçekleştirilen Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinliğine Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Astsb. Kd. Bşçvş Aşkın Hava,Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile öğretmenler,öğrenciler ve veliler katıldılar.

Depremzede öğrenci olarak Hatay’dan Çaykara Taşkıran Mahallesine gelen öğrenci Mediha Altınöz’ün sunumu ile gerçekleşen ve Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşması Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu tarafından gerçekleştirildi.

Çanakkale Sinevizyonu ile başlayan programda daha sonra öğrenciler tarafından fon müziği eşliğinde Zeybek gösterisi gerçekleştirildi.

Öğrenciler tarafından hazırlanan orotoryo sunumu ile birlikte öğrenciler tarafından çeşitli şiirlerin okunduğu programda daha sonra “Son Yoklama” isimli tiyatro oyunu beyaz perdede sahneye konuldu.İzleyiciler tarafından büyük beğeni kazanan tiyatro oyunu alkışlar eşliğinde izlendi.

Çanakkale Şehitlerini Anma Programı  Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Bulut tarafından şehitlerimiz için okunan dua ile sona erdi.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel programın ardından öğretmen odasında Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu ve Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu yönetici ve öğretmenleri ile bir araya gelerek sohbet etti ve öğretmenlerin dilek ve temennilerini dinledi.



İlginizi Çekebilir