Taşkıran Oratokulunda Bir İlk

Taşkıran Oratokulunda Bir İlk

Öğrenciler Sınavlara Hazırlanmaya Erken Başladı

Öğrencilerin Tatilde  oldukları Yaz Tatili döneminde Çaykara İlçemizde Eğitim Öğretim Faaliyetleri adına örnek ve güzel çalışmalar devam ediyor.Bu güzel çalışmalardan bir tanesi de Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulundan geldi.

03 Ağustos 2015 Pazartesi Günü İtibarı ile Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulu Öğretmmen ve öğrencileri Yaz Kurslarına başladılar.5,6,7 ve 8. Sınıf Öğrencileri hafta içi her gün ve günde 8 ders saati olmak üzere Yaz kurslarına başladılar.Okulların Eğitim Öğretime açılacağı tarihe kadar devam edecek kursların ardından okullar Eğitim Öğretime başladığında Normal Yetiştirme Kursları açılarak Yaz Kursları pekiştirilmiş olacak./resimler/2015-8/6/1848168726914.jpgKonu ile İlgili görüşlerini aldığımız Taşkıran Epğitim Kurumları Müdürü Emre AKKAYA Öğrencilerin sınavlarda başarılı olmalarının yanında okuldaki derslerde de başarılı olmalarını hedeflediklerini anımsattı.Sadece sınav odaklı çalışmadıklarını bunun yanı sıra öğrencilerin derslerde de başarılı olmalarını amaçladıklarını ve bu yüzden de Taşkıran tarihinde bir ilk olarak Yaz Kurslarını açtıklarını ifade etti.

Yaz Kurlarının yaklaşık olarak 45 gün devam edeceğini ifade eden Müdür Emre AKKAYA bu süre içinde öğrencilerin eksik kaldıkları konu ve kazanımlarını tamamlayarak 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılına eksiksiz girmeyi amaçladıklarını şifade etti.

Kursa gelen 5,6,7 ve 8. Sınıf öğrenciljerinin öğle yemeklerini mahalli imkanlar ile karşıladıklarını ifade eden Emre AKKAYA öğrencilerin gidiş gelişlerinin ise aileler tarafından sağlandığını ifade etti.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Taşkıran Kursu Başladı

İlginizi Çekebilir