Taşkıran´da Muhteşem Karne Töreni

Taşkıran´da Muhteşem Karne Töreni

Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu´nda 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle öğrencilere muhteşem bir karne töreni düzenledi.

Çaykara Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu´nda 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk yarısının sona ermesiyle öğrencilere muhteşem bir karne töreni düzenledi.  

Trabzonspor´un efsane futbolcuları Metin Aktaş ve Hasan Üçüncü karne töreninde Çaykara ilçesi Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu öğrencilerinin yanında yer aldılar. Okul müdürü Emre Akkaya´nın büyük emeği geçtiği organizasyonda öğrenciler büyük mutluluk yaşadılar.. Törende okul aile birliği başkanları efsane futbolculara plaket sunarken, Metin Aktaş ve Hasan Üçüncü de Okul Müdürü Emre Akkaya´ya Trabzonspor forması hediye etti. Törene hayırsever iş adamı Şükrü Fettahoğlu da katıldı. 

Okulda karne dağıtan futbolcular, dereceye giren öğrencilere de ödüllerini takdim ettiler. Velilerinde akın ettiği okulda öğrenciler futbolcularla bol bol fotoğraf çektirerek günü ölümsüzleştirdiler. Okul müdürü Akkaya, ?Başarı oranımız her yıl artıyor ve önemli başarılara imza atıyoruz. Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum? dedi.

Kaynak:haber61



İlginizi Çekebilir