Taşkıran Mustafa Şahin´e Ağlıyor

Taşkıran Mustafa Şahin´e Ağlıyor

Taşkıran Mahallesinin En Sevilen İsimlerinden Mustafa Şahin Geçirdiği Kalp Krizi Sonucunda Hayata Veda Etti

TAŞKIRAN´DA MUSTAFA ŞAHİN AĞLATTI

Taşkıran Mahallesinin en sevilen ve de saygı duyulan isimlerinden Mustafa Şahin evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti.

Taşkıran Mahallemizin en önemli kültür abidelerinden beyefendiliği,insanlara saygısı,nezaketi ve de mükemmel bir toplum insanı olma özellikleri gibi bir çok vasfı üzerinde taşıyan ve de bu yüzden herkesin çok sevdiği ve de saygı duyduğu Sevgili Mustafa Abi´nin beklenmeyen vefatı Çaykara İlçemizde şok etkisi yarattı.

Kış boyunca Trabzon´da ikamet eden Sevgili Mustafa Abi havaların ısınması ile birlikte kısa bir süre önce Taşkıran Mahallesinde bulunan evine gelmişti.03 Mayıs 2017 Çarşamba sabahı Taşkıran Mahallemizdeki evinde kalp krizi geçiren Sevgili Mustafa Abi ne yazık ki kurtulamayarak hepimizi göz yaşlarına boğdu.

61 Yaşında aramızdan ayrılan Sevgili Mustafa Abi Taşkıran Mahallemizden Sevgili Hanefi Şahin ile Trabzon´da tüm Çaykara´lı hemşerilerimizin çok sevdiği ve de saygı duyduğu Sevgili Dursun Ali  Şahin´in abisiydi.

Sevgili Mustafa Şahin 04 Mayıs 2017 Perşembe Günü Öğle Namazına müteakip Taşkıran Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan Mahalle mezarlığında defnedilecektir.

Çaykara Gündem Ailesi olarak aramızdan zamansız ayrılışı ile tüm Çaykara Halkını göz yaşlarına boğan Sevgili Mustafa Abi´ye Allah´tan rahmet,kederli ailesine ve de Tüm Taşkıran Halkımıza baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

0 536-8745083-Hanefi ŞAHİN-Kardeşi

0 530-3126167-Dursun Ali Şahin-Kardeşi

05382416189-Cihan Şahin-Oğlu

05356224239-Cemil Şahin-Oğlu

ADAM GİBİ ADAM

Hayatım boyunca tanıdığım en mükemmel insanlardan bir tanesini kaybetmenin bir yandan üzüntüsünü bir yandan da pişmanlığını yaşayarak yazdığım bir yazı bu Sevgili Çaykara Gündem Dostları.

Üzüntüsünü yaşıyorum çünkü ömrüm boyunca tanıdığım en mükemmel insandı Sevgili Mustafa Abi.Keskin zekası,Eğitimi,ileri görüşlülüğü ile her zaman takdir ettiğim,örnek gösterdiğim ve de sohbetinde bulunmaktan çok büyük bir keyif aldığım bir insan olmuştu Sevgili Mustafa Abi.

Taşkıran ve Uzungöl tarihini ondan daha iyi bilen bir insan var mıydı bilmiyorum.Geçmişten günümüze kadar  Bölgede yaşanan tüm sosyal olayları sevgili Mustafa Abi´den dinlemek mümkündü.

Çaykara boğazının ilk şöförlerindendi Sevgili Mustafa Abi.Bu yüzden de Şöför olarak  hem Taşkıran hem de Uzungöl insanımıza çok önemli hizmetler sunmuştu.

Pişmanım diye yazdım.Evet pişmanım.Niye mi poişmanım.Sevgili Mustafa Abi´yi çok geç tanıdığım için ve de onun engin dehasından,zekasından ve de tecrübelerinden yeteri kadar faydalanamadığım için pişmanım.

Sevgili Mustafa Abi için yazılacak çok şey var aslında.Ancak şu an inanın bana şok pozisyonundayım ve de daha fazla yazamayacağım.

04 Mayıs 2017 Perşembe Günü  Öğle Namazına müteakip tüm Çaykara karşında saf tutmuş olacağız Sevgili Mustafa Abi.Ve de inanıyoruz ki o an senin o dünyalar güzeli yüreğinde de bizlerle birlikte olacaktır.

Yeni yolculuğunda Rabbim yar ve yardımcın olsun Sevgili Mustafa Abi.Rabbim seni cenneti ile mükafatlandırsın inşallah?



İlginizi Çekebilir