Tablet Modelleri

Tablet Modelleri

Tablet deyince piyasada onlarca farklı model bulunsa da, ucuz tablet istiyorsanız Android dışında bir seçeneğiniz bulunmuyor.

Tablet deyince piyasada onlarca farklı model bulunsa da, ucuz tablet istiyorsanız Android dışında bir seçeneğiniz bulunmuyor. Apple çok kaliteli tabletler üretiyor olsa da, fiyatları da bir o kadar yüksek oluyor. Bu nedenle uygun fiyatlı tablet için, Android´e yönelmek gerekiyor. Neyse ki bu klasmanda Apple marka tabletlerde olmadığı kadar çok sayıda bir çeşitlilik bulunuyor. Android çok farklı donanımlar üzerinde çalışabilen bir sistem olduğundan, farklı fiyat aralıklarında piyasaya sürülüyor. Bu nedenle 100 TL´lik tablet bulmak mümkün olduğu gibi, 500 TL´lik tabletler de bulunabiliyor.

Ucuz tablet satın almak için donanımın ve ekranın da buna uygun seçilmesi gerekiyor. Düşük fiyatlı tabletlerde, standart bir LCD ekran ve TFT teknolojisi ile yetiniliyor. Bunlar fiyatı ciddi oranda düşürse de, kaliteleri pek de iyi değil. Kaliteli ekranlar için yüksek çözünürlük değerlerine ve IPS, SuperBLACK gibi teknolojilere ihtiyaç duyuluyor, ancak bunlar maliyeti oldukça artırıyor. Tablet içinde kullanılan donanımlar ise ucuz veya pahalı olabiliyor. Ucuz donanımlar için MediaTek markası kullanılırken, pahalı donanımlar için Qualcomm tercih ediliyor. Özetle, çok ucuz fiyatlara tablet edinmek mümkün olsa da, bu tarz bir tabletin hız ve performansının çok da iyi olmayacağını önceden kabul etmek gerekiyor. Her bütçeye ve ihtiyaca hitap eden uygun fiyatlı tablet modelleri için, http://www.bilio.com/tablet-pc-c4793/ adresini ziyaret etmeniz yeterli.



Anahtar Kelimeler: Tablet Modelleri

İlginizi Çekebilir