Sümeyye İle Zafer´den Mutluluk Türküsü

Sümeyye İle Zafer´den Mutluluk Türküsü

Sümeyye ile Zafer´den Mutluluk Türküsü.Uzungöl´ün Genç Turizm İşletmecilerinden Zafer Danış ile Ana Sınıfı Öğretmeni Sümeyye Erdoğan Uzungöl´de gerçekleştirilen dillere destan Muhteşem bir Düğün Töreni ile Bir Ömür Boyu Birlikteliğe ?EVET? dediler.

SÜMEYYE İLE ZAFER´DEN MUTLULUK TÜRKÜSÜ

Sümeyye ile Zafer´den Mutluluk Türküsü.Uzungöl´ün Genç  Turizm İşletmecilerinden Zafer Danış ile Ana Sınıfı Öğretmeni Sümeyye Erdoğan Uzungöl´de gerçekleştirilen dillere destan Muhteşem bir Düğün Töreni ile Bir Ömür Boyu Birlikteliğe ?EVET? dediler.

Uzungöl´ün en sevilen İsimlerinden Turizmci Mustafa Danış´ın oğlu,Uzungöl´de Sivil Toplum Kuruluşları ve Sosyal Alanlardaki Önderliği ile Tanınan Süleyman Danış´ın Yeğeni olan Zafer Danış ile Uzungöl  Kaplanoz Mahallesinden Hacı Yakup Erdoğan´ın Torunu Çaykara Belediyesinden kısa bir süre önce Emekli olan Abdullah Erdoğan´ın Dünyalar Güzeli, Kızı Sümeyye´nin Düğün Törenlerinde tabiri caiz ise adeta insan seli yaşandı.

12 Ağustos 2018 Pazar Akşamı Uzungöl Sezgin Otel´de gerçekleştirilen Genç Çiftlerin Düğün Törenlerine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan ve çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı./resimler/2018-8/13/1120277698785.jpgUzungöl ve Uzungöl dışından düğüne katılan yüzlerce davetli genç çiftlerimizi bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar.Salonun tıklım tıklım dolduğu düğün töreninde bir çokj davetli yer bulamadığı için düğün ü ayakta takip etmek durumunda kaldı.

EROL  VE AHMET ?TEN MÜZİK ZİYAFETİ

Uzungöl´ün Tüm Düğün Törenlerinin Efsane Sanatçıları Erol Akyüz ve Ahmet Karaca Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerinde her zamanki gibi sahnedeki yerlerini yine aldılar./resimler/2018-8/13/1121228168512.jpgÇaldıkları ve okudukları birbirinden güzel türküler ve oyun havaları ile düğüne katılan davetlilere muhteşem bir akşam yaşatan Erol Akyüz ve Ahmet Karaca her zaman olduğu gibi sahneyi alkış yağmuru eşliğinde terk ettiler.

NURETTİN KAHVECİ´DEN KAVAL RESİTALİ

Karadeniz Müziğinin en önemli Ensrünmanı olan Kavalı Ulusal Müzikj Dünyasında çok büyük bir başarı ile temsil eden Sanatçı Nurettin Kahveci Genç Çiftlerimizin Düğün Törenlerinde sahne aldı.

Sanatçı Nurettin Kahveci her zaman olduğu gibi muhteşem bir canlı kaval resitali ile düğüne katılan davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ

Genç Çiftlerin Düğün Törenleri Yaş Pasta Kesim Töreni ve Takı Töreni iler devam etti.Özellikle Takı Töreninde Düğüne katılan Davetliler uzun kuyruklar oluşturarak hem Genç Çiftlerimizin mutluluklarına ortak olmuş oldular hem de Genç Çiftlerimizi sahnede Tebrik Etmenin mutluluğunu yaşamış oldular./resimler/2018-8/13/1122157544556.jpgDüğünün son bölümünde ise Fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.Her iki ailenin de çok kalabalık ailelerden oluşması ve de dost ve akrabalarının çok olması sebebi ile Resim Çekme Töreni yaklaşık 1 saat kadar sürdü.

Düğünün sonunda ise Sezgin Otel Bahçesinde gerçekleştirilen Muhteşem Havai Fişek Gösterisi ile Genç Çiftlerimizin Düğün Törenleri tamamlanmış oldu.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Sümeyye & Zafer Danış Çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



İlginizi Çekebilir