Süleyman Tuba´sına Kavuştu

Süleyman Tuba´sına Kavuştu

Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Numan Tuncer´in Yeğeni Süleyman Keski ile Ankara´dan Tuğba Çetin Uzungöl´de Evlendiler

SÜLEYMAN TUBA´SINA KAVUŞTU

Çaykara Halk eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Numan Tuncer´in Yeğeni Süleyman Keski ile Ankara´dan Tuğba Çetin Uzungöl Sezgin Otel´de düzenlenen muhteşem bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler.

Genç Çiftlerin Düğün Törenine Ankara,Trabzon ve Çaykara´dan gelen yüzlerce davetli katıldı.Genç Çiftlerin her masayı dolaşarak misafirleri ile ilgilenmesi ile başlayan düğün töreninde gelin ve damadın bu güzel  ve anlamlı davranışı misafirler tarafından takdir ile karşılandı.

/resimler/2016-7/30/2053076537469.jpg

Programın birinci bölümünde Dini Tören gerçekleştirildi.Bu Bölümde ilk olarak Hoca Orhan Çakmak  tarafından Kur´an-ı Kerim okundu.

Trabzon Merkez Vaazlarından Özcan Yılnmaz tarafından gerçekleştirilen vaaz ise düğüne katılan davetliler tarafından ilgi ile dinlendi.Mükemmel Hitabet Sanatı ve de İnsanları etkileyen Üslubu ile örnek bir vaaz gerçekleştiren Özcan Yılmaz Hoca Gelin ve Damat ile Misafirlere Evliliğin Önemi ve Evlilikte dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında vaaz yaptı.

/resimler/2016-7/30/2053412631944.jpg

Daha sonra ise yine Vaaz Özcan Yılmaz tarafından Genç Çiftlerin Dini Nikahı kıyıldı ve dua okundu.

Uzungöl Merkez Gölbaşı İmamı Fatih Şirin  tarafından ise yeni evliler için bir Nikah konuşması yapıldı.Genç Çiftlere evlilikte mutlu olabilmek için dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında örnek bir vaaz veren Fatih Hocamızın bu konuşması ilgi ile dinlendi.

/resimler/2016-7/30/2054101382538.jpg

Yaş Pasta ve Taskı Töreni ile devam eden düğün töreninde özellikle Takı Töreninde düğüne katılan davetliler uzun kuyruklar oluşturarak genç çiftleri bu mutlu anlarında tebrik ettiler.

Takı Töreninin hemen ardından ise Uzungölllü Sanatçı Erol Akyüz´ün Müziği Eşliğinde Çaykara´lı Kemençe Sanatçısı Cemal  Kaygusuz tarafından düğüne katılanlara muhteşem bir müzik ziyafeti çekildi.Düğüne katılan davetliler Cemal Kaygusuz´un muhteşem kemençesi eşliğinde saatlerce ve de gönüllerince eğlendiler.

/resimler/2016-7/30/2054356070541.jpg

Çaykara Gündem Ailesi olarak Ömürlerinin En Güzel,En anlamlı ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Süleymen Tuğba Keski Çiftini bu anlamlı ve de güzel kararların dan dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Süleyman Tuba sına Kavuştu
İbrahim keski
15.12.2021 12:56:10
Benim oğlum mutluluklar dilerim

İlginizi Çekebilir