Şüheda İle Tahir'den Ömürlük İmza

Şüheda İle Tahir

Uzungöl’ün sevilen genç İş Adamlarından Tahir Kul ile Taşkıran Mahallesinden Şüheda Kurt Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen düğün töreni ile evlendiler.

Uzungöl’ün en sevilen Turizmcilerinden Salih &Fatma Kul çiftinin yakışıklı oğulları Turizmci öğretmen Tahir Kul ile Taşkıran Mahallesinden Meryem & İsmail Kurt çiftinin Dünyalar güzeli kızları hemşire Şüheda Kurt3 Eylül 2022 Cumartesi Günü Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilen muhteşem bir düğün töreni ile evlendiler.

Düğün Töreni Resmi Nikah kıyma töreni ile başladı.Genç çiftlerin Resmi Nikahları Çaykara Belediyesi Evlendirme Memuru İbrahim Yılmaz tarafından kıyılırken evlilik cüzdanı Müdür Yılmaz tarafından gelin Şüheda Kul’a takdim edildi.

Uzungöl düğünlerinin vaz geçilmeyen iki ismi Erol Akyüz ve İsa Olgun genç çiftlerin düğün törenlerinde sahne aldılar.Akyüz ve Olgun çaldıkları birbirinden güzel oyun havaları ve okudukları güzel türküler ile davetlilerin gönüllerince eğlenmelerini sağladılar.

YAŞ PASTA VE TAKI TÖRENİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Genç çiftlerin düğün törenlerinde yaş pasta ve takı töreni de göz kamaştırdı.Özellikle Takı Törenine katılan misafirler çok uzun kuyruklar oluşturarak hem gelin ve damadın mutluluklarını paylaştılar hem de muhteşem iki gün yaşadılar.

Genç çiftlerin Düğün Törenleri  düğün sonunda gerçekleştirilen Aile Fotoğraf çekimleri ile sona erdi.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak evlilik kararı ile birlikte ömürlerinin en mutlu,en güzel ve de en anlamlı kararlarını alan Şüheda & Tahir Kul çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Şüheda Tahir' Ömürlük

İlginizi Çekebilir