Sony XPERİA Z Özellikleri

Sony XPERİA Z Özellikleri

Kaliteli ve şık tasarımı ile göz dolduran sony xperia z serisi cep telefonu teknik özellikleri ile insanları kendine hayran bırakmayı başarmıştır.

Kaliteli ve şık tasarımı ile göz dolduran sony xperia z serisi cep telefonu teknik özellikleri ile insanları kendine hayran bırakmayı başarmıştır. Kullanım kolaylığı sağlayan cep telefonu sağlamlığını yanı sıra su altı aktivitelerinde rahat kullanılması ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. En önemli özelliklerinden biri olan suya dayanıklılığı insanlara farklı tecrübeler yaşatmaktadır.  7,9 mm kalınlığında 146 gram ağırlığında olan cep telefonu dış görünüşü ile de göz doldurmayı başarmıştır. Telefonla ilgili tüm bilgileri sitemizden alabilirsiniz.

Sitemizde her açıdan çekilmiş fotoğrafları mevcuttur. Böylece dış görünüşü hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. Telefonun kamera özelliklerine göz attığımız da 13.1 MP arka kameraya sahip olan telefon 2,1 MP ön kamerası ile karşımıza çıkan sony xperia z, 1080 p video çözünürlüğüne sahip olması da anlarınızı kolayca ölümsüz hale getirmenizi sağlamaktadır. 5 inç ekran boyutu ile karşımıza çıkan telefon istenilen her işlemin kolayca yapılmasını sağlar. Bunun yanı sıra video izlemeyi ya da oyun oynamayı sevenler için ise oldukça keyifli bir kullanım sunaktadır.

2330 mAh pil kapasitesine sahip olan sony xperia z 550 saat bekleme süresi ve 660 dakika konuşma süresine sahiptir. Telefonda bulunana güç tasarrufu modu sayesinde cihazın pil ömrü korunmaktadır. Böylece telefon gün içinde uzun süreli bir kullanım sağlıyor. Telefonun fiyat hakkında bilgi almak adına mağazalardan gelen fiyat tekliflerine göz atabilirsiniz. http://www.bilio.com/cep-telefonu-c3277/sony-xperia/z-p131663157/ linkini tıklayarak ayrıntılı inceleme yapabilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: Sony XPERİA Özellikleri

İlginizi Çekebilir