Solaklı Vadisi Muhtarların ve Uzungöl STK'lardan Başkan Tok'a Ortak Güven Mektubu

Solaklı Vadisi Muhtarların ve Uzungöl STK

Solaklı Vadisi Muhtarların ve Uzungöl STK'lardan Başkan Tok'a Ortak Güven Mektubu sundular

SOLAKLI MUHTARLARI VE UZUNGÖL STK’LARDAN BAŞKAN TOK’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Trabzon’da Çaykara İlçesinde Solaklı Deresi Muhtarları ve Uzungöl’de bulunan STK’lar Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamında ziyaret ederek Hayırlı Olsun dileklerini ilettiler ,ortak Güven Mektubunu sundular ve gündemdeki konuları değerlendirdiler.

5 Nisan 2024 Cuma Günü gerçekleştirilen ziyarete Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Seyfullah Kaya,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,Çaykara Belediye Başkan Adaylarından Mehmet Nuri Kadıoğlu,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı ve Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Keleş,Soğanlı Mahallesi Muhtarı Engin Yazıcıoğlu,Taşkıran Mahallesi Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu,Köseli Mahallesi Muhtarı Mustafa Özen,Demirli Mahallesi Muhtarı Yusuf Ayaz,Uzungöl Muhtarı Selman Dilek,Yaylaönü Mahallesi Muhtarı Hasan Asan,Şekersu Muhtarı Mehmet Aygün,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Platformu Yöneticilerinden Mimar Recep Çiçek ile İş Adamı Mehmet İnan katıldılar.

Solaklı Muhtarları ve STK Temsilcileri Başkan Tok’a üçüncü defa Çaykara Belediye Başkanlığı görevine seçilmesinden dolayı hayırlı olsun dileklerini iletirken Uzungöl Muhtarı Selman Dilek tarafından ise hem teşekkür hem katılımcıların ortak güven mektubu  hem de talepleri içeren bir sunum konuşması gerçekleştirildi.

Ziyarette daha sonra Uzungöl Muhtarı  Taşkıran Muhtarı ve Solaklı Deresi Muhtarları ile Uzungöl Platformu tarafından Uzungöl’de gerçekleştirilmesi planlanan HES Projesi ile ilgili Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından gerçekleştirilen HES Projesine karşıyım Basın açıklamasından dolayı teşekkür edildi ve bu konuda ortak bir çalışma planının oluşturulması istendi.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok HES Projesine karşı olduğunu ifade ettiğini ve bu konuda elinden ne gelirse yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

Toplantı sonunda Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanından randevu alınması ve HES Projesi ile ilgili oluşturulacak olan komisyonun Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’un önderliğinde Bakanın  ziyaret edilerek HES Projesinin bölgeye,çevreye ve Dünya Turizm Merkezi Uzungöl’e vereceği zararların anlatılması yönünde karar alındı.



İlginizi Çekebilir