Sevgi Eli Derneği,Zeyrek İle Devam Dedi

Sevgi Eli Derneği,Zeyrek İle Devam Dedi

Çaykara Sevgi Eli Derneği Olağan Genel Kurulunda Ali Zeyrek yeniden Başkanlığa seçildi.

Çaykara Sevgi Eli Derneği Olağan Genel Kurulu 29 Ocak 2023 Pazar Günü gerçekleştirildi.Mevcut Başkan Ali Zeyrek Yönetim Kurulu ile birlikte Sevgi Eli Derneğinin Yeni Yönetimini oluşturdu.

Sevgi Eli Derneği  Seçimli Olağan Genel Kurulu 29 Ocak 2023 Pazar Günü Çaykara İlçesindeki Dernek binasında gerçekleştirildi.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk Sevgi Eli Derneği Olağan Genel Kuruluna katılım sağladılar.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından geçici Divan Kurulu oluşturuldu.

Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okundu ve oybirliği ile onaylandı.

Denetleme Kurulu Faaliyet Raporu okundu ve üyelerin oyları ile onaylandı

Sevgi Eli Derneğinin 2023 Yılı Tahmini bütçesi oluşturuldu.

Dilek ve Temenniler bölümünde üyelere söz verildi.

Yönetim Ve Denetleme Kurulu için seçimlere gidildi.Seçimlere tek liste halinde katılan Ali Zeyrek ve Yeni Yönetim Kurulu Genel Kurula katılan üyelerin oy birliği ile yeni yönetim kuruluna seçildiler.

YÖNETİM KURULU

Sevgi Eli Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu.

Başkan: Ali Zeyrek 

Başkan yardımcısı : Mustafa Zengin 

Sekreter : Uğur Genel

  Sayman : Salih Zeyrek 

Asıl Üye: Mustafa Zeyrek 

DENETLEME KURULU

  1. Muhammet Ali Aygün , 
  2. Hanefi Tok ,
  3.  Sefa Kalkan , 
  4. Salih Onat , 
  5. Mehmet Akıncı ..

BAŞKAN ZEYREK-YENİ GÖNÜLLER FETHETMEK İÇİN YOLLARA ÇIKIYORUZ

Sevgi Eli Derneği Başkanı Ali Zeyrek Genel Kurulun sonunda bir teşekkür konuşması yaptı.

Çaykara Sevgi Eli Derneği olarak Başta Çaykara Kaymakamımız Sayın Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok olmak üzere Hayırsever İş Adamlarının çok kıymetli katkıları ile yaklaşık 10 senedir Çaykara İlçesinden Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde öğrenim gören binlerce öğrencinin yüreğine dokunmayı başardıklarını ifade eden Dernek Başkanı Ali Zeyrek ,Sevgi Eli Derneği olarak bu anlamlı buluşmalarda emeği geçen herkese minnet duygularını ilettiklerini sözlerine ekledi.

Çocukların yaşamlarına dokunabilmenin kendileri için bambaşka bir mutluluk kaynağı olduğunu ifade eden Başkan Zeyrek,Sevgi Eli Derneği olarak zor ve çetin doğa şartlarında öğrencilere ulaşmayı başardıklarını,yorucu bir çalışma temposu içinde öğrencilere ulaştıklarını ancak öğrencilerin gözlerindeki mutluluk parıltılarının tüm yorgunluklarını unutturduğunu ,bunun yanı sıra Doğu Ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan bir çok okulumuzun kırtasiye ve temizlik malzemeleri ihtiyaçlarını da karşılayarak çocuklarımızın eğitimine katkı sağlamaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Oluşturmuş oldukları yeni Genel Kurul üyeleri ile birlikte yarın sabahtan itibaren yoğun bir çalışma temposunun içine gireceklerini ifade eden Başkan Ali Zeyrek,Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok’un önderliğinde,senelerdir kendilerine destek ve katkı sağlayan hayırsever İş Adamlarına yeni Hayırseverleri ekleyerek çemberi büyülteceklerini ve de bu şekilde Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yeni okullara ve yeni yüreklere dokunarak Sevgi Eli Çemberini büyültmeyi ve Evrensel bir hale getirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Sevgi Derneği Zeyrek Devam

İlginizi Çekebilir