Sevgi Eli İftarda Uzungöl İle Buluştu

Sevgi Eli İftarda Uzungöl İle Buluştu

Sevgi Eli İftarda Uzungöl İle buluştu.Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği tarafından gerçekleştirilen Organizasyon ile Sevgi Eli Ekibi Uzungöl Gençleri ile bir araya geldiler.

Sevgi Eli İftarda Uzungöl İle buluştu.Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği tarafından gerçekleştirilen Organizasyon ile Sevgi Eli Ekibi Uzungöl Gençleri ile bir araya geldiler./resimler/2018-5/25/1318049250116.jpgMilli Birlik ve Kardeşlik Derneği Başkanı Ali Zeyrek tarafından gerçekleştirilen Organizasyona Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanlarından Temel Şimşek,Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan ve kalabalık bir genç topluluğu katıldı.

FİLAK MAHALLESİNDE İFTAR YEMEĞİ

Gençler ile buluşma Organizasyonunda ilk olarak Filak Mahallesinde Dernek Başkanı Ali Zeyrek´in evinde İftar yemeği yenildi.

/resimler/2018-5/25/1318371438237.jpgİftar yemeğinin  ardından ise Başkan Tok ve İlçe Başkanı Selçuk´un  da katılımları ile Organizasyona katılan tüm gençler ile birlikte Filak Mahallesi Camisinde teravih namazı hep birlikte kılındı.

UZUNGÖL´DE SOHBET TOPLANTISI

Daha sonra Uzungöl´de sohbet toplantısı gerçekleştirildi.Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´un Başkanlığında gerçekleştirilen sohbet toplantısına Uzungöl Gençleri çok yoğun bir ilgi gösterdiler.

BAŞKAN TOK-GENÇLERİMİZ GELECEĞİMİZ DEMEK

Uzungöl ve Ülke Gündeminin değerlendirildiği toplantıda Uzungöl Gençleri tarafından Uzungöl´de gerçekleştirilen ve de gerçekleştirilmesi planlanan yatırımlar hakkında Belediye Başkanı Hanefi Tok´a yönelttikleri sorular Başkan Tok tarafından yanıtlandı./resimler/2018-5/25/1319201908134.jpgUzungöl´e çok büyük önem verdiklerini ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Uzungöl´ün sadece Karadeniz´in değil Ülkemizin en önemli Turizm Merkezlerinden bir tanesi olduğunu sözlerine ekledi.

Uzungöl´de genç Jenerasyonun Turizmde söz sahibi olmaya başlamasının ardından turizm alanında daha hızlı bir büyüme yaşandığını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Gençlerimizin Ülkemizin geleceği ve de en büyük umut kaynakları olduklarını Uzungöl Gençlerinin bu anlamda geleceğe ışık tuttuğunu sözlerine ekledi.

BAŞKAN ZEYREK-UZUNGÖL BİZİM CAN DAMARIMIZ

Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesinin katkıları ile gerçekleştirdikleri Sevgi Eli Projesi kapsamında Çaykara İlçemizden Doğu Ve Güneydoğu Anadolu Bölgesine Sevgi Elini uzattıklarını ve de o Sevgi Elinin onbinlerce öğrenci için umut kaynağı olduğunu ifade eden Milli Birlik ve Kardeşlik Derneği Başkanı Ali Zeyrek Projelerine Desteklerinden dolayı Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı ve de Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´a teşekkür etti./resimler/2018-5/25/1319566439897.jpgSevgi Eli Projesi kapsamında 5 senedir Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinden  on binlerce öğrenciyi Uzungöl´de ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Zeyrek her zaman yanlarında olan Uzungöl Esnafının Gönül Kapılarını öğrencilerimize sonuna kadar açtıklarını bu anlamda tüm Uzungöl Esnafına minnet borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

SORU CEVAP İLE TOPLANTI SONA ERDİ

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden ve Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen toplantı Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´un Gençlerin sorularını cevaplaması ile son buldu.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir