Şehit ve Gazı Aileleri Doğayla buluşuyor!

Şehit ve Gazı Aileleri Doğayla buluşuyor!

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) Şehit ve Gazı Ailelerini Doğayla buluşturuyor..

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) Şehit ve Gazı Ailelerini Doğayla buluşturuyor. 

Yurt dışı ve yurt içinde yaptığı etkinliklerle kendinden söz ettiren Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği (UDSAK) yeni bir etkinliğe imza atıyor. 

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneğinin hazırladığı proje ile Trabzon İli ve ilçelerinde bulunan Şehit ve Gazi yakınlarını bölgemizin tarihi, turistik mekânlarıyla buluşturacak. Ayrıca bölgemizin değişik yerlerinde Doğa harikası yerlere yürüyüş etkinliği düzenleyecek. 

3 etap şeklinde 7 gün sürecek olan etkinliğin ilk etabı 12-18 Temmuz, 2 etabı 13-19 Ağustos, 3 etabı ise 03-09 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek..

ŞEHİTLERİMİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ!

Uzungöl Doğa Sporları Adrenalin Kulübü Derneği başkanı Aydın Mutlu konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Bölgemizde olan şehit ve gazı ailelerinin yakınlarıyla Trabzon merkez ve ilçelerinde bulunan Tarihi ve turistik yerlerini ziyaret edeceğiz. Ayrıca şehit mezarlarını gezerek dualarımızı okuyarak onları yad edeceğiz. Şehitlerimize sevgimizi ve özlemimizi onları unutmadığımızı, geride bıraktıkları emanetleri yalnız bırakmadığımız her koşulda yanlarında olacağımızı göstereceğiz,?dedi./resimler/2018-7/3/2308413009645.jpg/resimler/2018-7/3/2309057542351.jpgHaber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir