Şehidimizi binlerce kişi uğurladı

Şehidimizi binlerce kişi uğurladı

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı´yı Trabzon´da binlerce kişi uğurladı

 

Diyarbakır´ın Sur ilçesinde dün teröristlerle girdikleri çatışmada şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı´nın cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere memleketi Trabzon´a getirildi.  

Diyarbakır Asker Hastanesi´nde düzenlenen tören sonrası askeri uçakla Trabzon´a getirilen şehit cenazesini Vali Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Jandarma Komutanı albay Okşin Akşit, Emniyet Müdürü Murat Köksal, milletvekilleri, askeri ve sivil erkan ile ailesi karşıladı. 

Cenazenin uçaktan indirilmesi sırasında Diyarbakır´daki törene de katılan abla Pınar Peker´in "Sen kalk ben yatarım" feryatlarına anne Melek, baba Selahattin ile diğer kardeşlerinin gözyaşları eşlik etti. Cenaze helallik alınmak için Ortahisar ilçesi İnönü mahallesindeki evine götürüldü. Daha sonra Şehidin naaşi cenaze namazı için İskenderpaşa Camiine getirildi. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde teröre lanet okundu. 

İkinci namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehit Ünal Bıçakcı´nın naaşı Sülüklü mezarlığına getirilerek gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandıi.

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak Şehit stsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı´ya Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz.

Foto Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir