Şehidimize Gazetemizden Anlamlı Ziyaret!

Şehidimize Gazetemizden Anlamlı Ziyaret!

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi Şehit Ahmet Çamur´un Çaykara-Soğanlı Mahallesinde bulunan Kabrini ve baba evini ziyaret etti.

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi Şehit Ahmet Çamur´un Çaykara-Soğanlı Mahallesinde bulunan Kabrini ziyaret ederek, ailesine başsağlığı dileklerinde bulundu. 

Çaykara Gündem Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Kemal Çuman beraberinde Yayın Kurulu üyeleri, Fahri Düzenli, Mustafa Mutlu ve Hilmi Kanık ile birlikte, 15 Ağustos 2015 tarihinde Hakkâri´nin Şemdinli ilçesinde PKK´lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Ahmet Çamur´un Çaykara Soğanlı mahallesindeki Kabrini ziyaret ederek şehit ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileklerinde bulundu.

Çaykara Gündem Gazetesi yönetim kurulu üyeleri dün 15:30 sularında Şehit ailesine taziye ziyareti için Çaykara-Soğanlı Mahallesinde bulunan baba evine gitti. Gazeteciler, evin önünde bulunan Taziye çadırında Şehit Ahmet Çamur´un ağabeyi Ömer Çamur tarafından karşılandı.

Çaykara Gündem Gazetesi Genel Yayın yönetmeni Kemal Çuman, şehitlerin vatan, millet ve devlet için canlarını verdiklerini ve onlara minnettar olduklarını ifade ederek,? Çaykara Gündem Gazetesi ailesi olarak arkadaşlarımızla bugün şehidimizin kabrini ziyaret edip dua etmek, sizlerin acısını bir nebze olsun hafifletmek için buradayız. Yaşadığınız acıyı bizde içimizde yaşıyoruz. Şehidimiz bizim onurumuzdur. Şehidin ailesi ve geride kalan 3 minik yavrusu bizim için değerli emanetimizdir. Çaykara Gündem Gazetesi olarak her zaman ailenin yanında olacağız. Şehidimize Allah´tan rahmet diliyoruz, ailesine tekrar sabır diliyoruz.? dedi.

Daha sonra, baba evinin alt kısmında bulunan, erken yaşta kaybettiği Babası ve Annesinin yanında defnedilen Şehit Ahmet Çamur´un mezarına inen Gazete yönetimi, Şehidin mezarı başında yapılan duaların ardından, Şehidin Mezarı´nın yanında kurulan çadırda Şehit Ahmet Çamur´un ailesi ve akrabalarıyla yapılan sohbette duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

"KARDEŞİMİ KORUYAMADILAR"

Şehit kardeşinin yıllardır terör olaylarının yaşandığı bölgede görev yaptığını ifade eden Şehit´in ağabeyi Ömer Çamur, ?Kardeşim 1990´lı yıllarda da 13 yıl aralıksız Siirt´te görev yaptı. Daha sonra o bölgeye defalarca gittiğini söyleyerek, ?Kardeşim bu vatanı korumak için canla başla çalıştı. Ama maalesef kendisini koruyamadılar,? şeklinde sitem etti.

"ŞEHİT AHMET ÇAMUR´UN MEZARINA ZİYARETÇİ AKINI"

Yaklaşık bir hafta önce binlerce kişinin katılımıyla son yolculuğuna uğurlanan Şehit Ahmet Çamur´un Soğanlı Mahallesinde bulunan Kabri, her gün yüzlerce kişinin ziyaretçi akınına uğruyor. 

Türkiye´nin ve ilimizin her yerinden her gün yüzlerce kişinin ziyarete gelip, dualar ettiği Şehit Ahmet Çamur´un mezarı adeta bir çiçek bahçesine dönüşürken, ailesinin yaşadığı evinin yanına , "Şehidim Emanetin Şerefimizdir" ifadeleri yer alan resimli pankart her şeyi anlatıyor. 

 www.caykaragundem.com 



Hayrettin KURŞUN
24.08.2015 19:38:21
´´Şehidimize Gazetemizden Anlamlı Ziyaret!´´başlıklı haber ile ilgili daha önceki yorumumu yayımlamadınız sorun değil zaten kamuya açık yayımlasın diye yazmadım.Belki editörün dikkatini çeker de başlığı değiştirir.Ama nafile... Bence yanlışı düzeltin..Buradan habere bakınca başlık sanki ziyaret Şehidimize lütuf yapılmış gibi algılanıyor.Elbette ferman editörün saygılar

İlginizi Çekebilir