Sedanur İle Özgür'den Ömürlük İmza

Sedanur İle Özgür

Sedanur Akyüz ile Özgür Karatay Muhteşem Bir Düğün Töreni ile bir ömür boyu mutluluğa Evet dediler

Uzungöl’ün sevilen iiki ailesi Akyüz ve Karatay aileleri gerçekleştirdikleri Kına ve Düğün törenleri ile gençlerini evlendirmenin tatlı heyecanını yaşadılar. 

Uzungöl’ün Genç Turizm İşletmecilerinden Maneviga Apart Otel Cafe Restaurant sahibi Yılmaz Akyüz’ün Dünyalar güzeli kızları Sedanur Akyüz ile Bölgemizin yetiştirmiş olduğu önemli İlim Adamlarından Yurt Dışı Görevi için Almanya’da bulunan Fahrettin Karatay’ın yakışıklı oğlu Özgür Uzungöl ve Of’ta gerçekleştirilen Kına ve Düğün Törenleri ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET dediler. 

Genç çiftlerin Kına Törenleri 7 Eylül 2023 Akşamı Uzungöl Maneviga Apart Kafe Restaurant’ta gerçekleştirildi. 

Düğün Törenleri ise 9 Eylül 2023 Cumartesi akşamı Of Has Bahçe Düğün Salonunda gerçekleştirildi. 

Muhteşem bir katılım ile gerçekleştirilen Genç çiftlerin düğün töreninde tabiri caiz ise mahşeri bir kalabalık yaşandı. 

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş genç çiftlerin düğün törenlerine katılarak mutluluklarına ortak oldular. 

İlahi Grubu Dinletisi ve Semazen gösterisi şeklinde gerçekleştirilen genç çiftlerin düğün töreni misafirler tarafından ilgi ile dinlendi. 

  Damadın Babası Uzungöl’lü İlim Adamı Fahrettin Karatay,Amcaları Yavuz ve Soner Karatay ile Gelinin Babası Yılmaz Akyüz ve Amcası Abdullah Akyüz Düğün Töreni esnasında tüm misafirlerini kapıda karşılarken düğün töreni esnasında da salonda misafirler ile çok yakından ilgilenmeleri gözlerden kaçmadı. 

Damadın Babası Fahrettin Karatay’ın tatlı heyecanı yüzünden okunurken Düğün Töreninde yaptığı selamlama konuşmasında tatlı bheyecanlarını paylaşam tüm misafirlere teşekkür etti. 

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden genç çiftlerin düğün törenlerinde özellikle takı töreni esnasında davetliler çok uzun kuyruklar oluşturarak gelin ve damadı hem tebrik ettiler hem de mutluluklarını paylaştılar.  

Özellikle Damadın arkadaşlarının yoğun bir katılım gösterdikleri Takı Töreni esnasında damadın arkadaşları tarafından takılan yoğun takılar gözlerden kaçmadı. 

Takı töreni esnasında Damadın arkadaşları için kullandığı Onlar Benim arkadaşlarım değil Kardeşlerim lafı salonda alkış tufanının kopmasına sebep oldu. 

Genç çiftlerin düğün törenleri ederken aile fotoğraflarının çekilmesi ve havai gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi. 

Çaykara Gündem gazetesi olarak evlilik kararı ile ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve doğru kararlarını alan Sedanur & Özgür Karatay  çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.   



Anahtar Kelimeler: Sedanur Özgür' Ömürlük

İlginizi Çekebilir