Savcı ve Hakimler Çaykara'ya Veda Ettiler

Savcı ve Hakimler Çaykara

HSK Tarafından 2022 Yılı atamaları kapsamında görev yerleri değişen Savcı ve Hakimler Çaykara İlçesine veda ettiler.

HSK Tarafından 2022 Yılı atamaları kapsamında görev yerleri değişen Savcı ve Hakimler Çaykara İlçesine veda ettiler.

KAYMAKAM GÜZEL VE BAŞKAN TOK’A ZİYARET

Tayini çıkan Savcı ve Hakimler ,Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ile Çaykara Belediye Başkanı  Hanefi Tok’u makamlarında ziyaret ederek görev süreleri içinde kendilerine sunmuş oldukları destek ve katkılar için teşekkür ettiler.

UZUNGÖL MUHTARI ÖZTÜRK’E ZİYARET

Tayinlerinin çıkması sebebi ile Çaykara İlçesinde bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına ayrılma ziyaretleri gerçekleştiren Hakim ve Savcılar bu kapsamda Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk’ü de Uzungöl Muhtarlık binasında ziyaret ettiler.Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk ve Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Hakim ve Savcılara Çaykara İlçesine hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

UĞURLAMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tayini çıkan Hakim ve Savcılar için Of’ta bir uğurlama töreni gerçekleştirildi.Uğurlama Töreninde Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Savcı ve Hakimlere Çaykara İlçesine vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken yeni görev yerlerinde başarılar dilediler.

HSK tarafından 2022 Yılında gerçekleştirilen Adli ve İdari Yargı Personeli Yer değişikliği kapsamında Çaykara İlçesinde görev yapan iki savcı ve iki hakimin görev yerleri değiştirilmişti.

Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, merakla beklenen 2022 adli ve idari yarı ana kararnamesini tamamlamıştı.

Halil Koç başkanlığında toplanan HSK 1. Dairesince son şekli verilen kararname ile 5075 adli yargı, 351 ise idari yargıdan olmak üzere toplam 5426 hakim savcının görev yeri değiştirilmişti.

ÇAYKARA’DA İKİ SAVCI VE HAKİM’İN GÖREV YERİ DEĞİŞMİŞTİ

Çaykara İlçesinde görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Özer ile Cumhuriyet Savcısı Ümit Banu Uzun ve Hakimler Sinan Ay ile Emrullah Özkan’ın görev yerleri değiştirilmişti.

Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı Cihat ÖZER, Çaykara Cumhuriyet Savcısı görevinden , Giresun Cumhuriyet Savcılığı görevine,

Çaykara Cumhuriyet Savcısı Ümit Banu UZUN, Çaykara Cumhuriyet Savcısı görevinden , Merzifon Cumhuriyet Savcılığı görevine,

Çaykara Adliyesi Hakimi Emrullah ÖZKAN, Çaykara Hâkimi görevinden , Patnos Hâkimliği görevine,

Çaykara Adliyesi Hakimi Sinan AY, Çaykara Hâkimliği görevinden , Tarsus Hâkimliği görevine atanmışlardı.



Anahtar Kelimeler: Savcı Hakimler Çaykara' Ettiler
YUNUS ÇAMUR
2.01.2023 13:57:23
ALLAH HİZMETLERİNİ DAİM ETSİN CALİŞMALARİNDA BAŞARİLA DİLERİM

İlginizi Çekebilir