Şair Mehmet İnan'ın Emsalsiz Memleketim İsimli Şiir Kitabı Çıktı

Şair Mehmet İnan

Uzungöl’lü Genç Turizmci Şair,Genç İş Adamı tarafından hazırlanan Emsalsiz Memleketim isimli şiir kitabı okuyucular ile buluştu.

1974 Yılında Uzungöl’de Turizmi ilk başlatan kişi olan ve Uzungöl ile Bölge Turizminin Baş Mimarı olan Dursun Ali İnan’ın Oğlu Şair Mehmet İnan Sosyal ve toplumsal olaylardaki duyarlılıkları ile ilgili yazmış olduğu örnek şiirleri ile tanınıyor.

Şair Mehmet İnan tarafından kaleme alınan şiirlerin bir bölümünden oluşan Emsalsiz Memleketim isimli şiir kitabı okuyucular ile buluştu.

KİTAPTA NELER BULABİLECEKSİNİZ

Emsalsiz Memleketim şiir kitabında bol miktarda memleket şiirleri yer alıyor.

Kitapta Trabzon İlini kaleme alan 1461 Kelime ve 61 kıtadan oluşan bir şiir de yer alıyor.Bu şiir Trabzon ili için bir ilki oluşturuyor.

Kitapta ayrıca Çaykara İlçesini anlatan ve 61 satırdan oluşan bir şiir

Karadeniz ve Ülke Turizminin Merkezi Uzungöl’ü anlatan ve 61 satırdan oluşan bir şiir.

Yörede ve bölgede yaşanmış olan hikayelerden oluşan şiirler.

Kurtuluş Savaşı ve Sarıkamış Hikayelerinden oluşan şiirler.

Şehitlerimiz ve Çaykara’lı Şehit Şehit Ahmet Çamur için kaleme alınmış olan şiirler

Uzungöl Turizminin Baş Mimarı Dursun Ali İnan için kaleme alınmış şiir.

Kitapta bu türlerde onlarca şiiri bulabilmek mümkün.

İNAN TEŞEKKÜR ETTİ

Emsalsiz Memleketim kitabı ile ilk şiir kitabını okuyucuları ile paylaşan Kitabın Yazarı Mehmet İnan kitabın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.İnan şu ifadeleri kullandı.

Emsalsiz memleketim adlı ilk şiir kitabım çıktı.Kitabımının düzenlemesini yapan değerli ağabeyim Şahin Köktürk hocama, kitap kapağındaki resmî çizen değerli Kardeşim Havva Akyüz'e, düetlerimizle kitabıma renk katan değerli şair ağabeylerim Mikdat Bal, Ahmet Temel Bulut, Mustafa Kutlu , Ismail Ibrahim Yavuz’a ve şiirlerimi okuyarak beğenen, paylaşan siz değerli okurlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ederim.İyi ki varsınız.

ÇAYKARA’DA GAZETECİ MEHMET COŞKUN’DAN TEMİN EDİLEBİLİYOR

Emsalsiz Memleketim isimli şiir kitabına okuyucular internet üzerinden ulaşılabiliyor.Bunun yanı sıra Çaykara İlçesinde Gazeteci olarak hizmet veren  ve Çaykara Merkez Camii karşısında Gazetecilik yapan Mehmet Coşkun’dan da kitap temin edilebiliyor.

Emsalsiz Memleketim isimli şiir kitabına aşağıdaki linkten ulaşılabiliyor.

https://www.kitapburada.com/kitap/emsalsiz-memleketim-asik-inani



İlginizi Çekebilir