Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığına Çaykaralı Recep Akdoğan Seçildi

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığına Çaykaralı Recep Akdoğan Seçildi

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube başkanlığına Çaykaralı Recep Akdoğan ikinci kez seçilerek güven tazeledi.

Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanlığı’nın 7. Olağan Genel Kurulu geniş katılımla gerçekleştirildi. 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü gerçekleşen ve saat 17:00’ye kadar süren Şube Başkanlığı ve Yönetim Kurulu seçimi sonucunda Şube Başkanı olarak Recep Akdoğan güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Genel Kurula, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Turgay Sarıaydın, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, K.Ü. Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr.M.Zahit Adışen, K.Ü.T.F. Enfeksiyon Hastalıkları Bölüm Başkanı Çaykaralı Prof.Dr.Sedat Kaygusuz, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimimiz Op.Dr.Yusuf Albayrak, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimi Dr.Arif Çavdar, Keskin İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Salih Süha Çetin,İl Sağlık Müdürlüğümüzden Destek Hizmetleri Başkanlığı Şube Müdürü Kadir Bütün, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanlığı Uzman Bülent Özgül, Yüksek İhtisas Hastanemizden Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hülya Rabia Diri, Destek ve Katile Hizmetleri Müdürü Ertan Toyran, Destek ve Katile Hizmetleri Müdür Yardımcısı Fatih Yılmazer, İdari ve Mali Hizmetleri Müdür Yardımcısı Fatih Bülbül, Keskin İlçe Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetleri Müdürü Murat Çaykara, Ticaret Odası başkanı Çaykaralı Ahmet Varlı, Müsiad Başkanı Ahmet Çetin, Memur-Sen Konfederasyonu Kırıkkale Şube Başkanlarımızdan Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut, Ulaştırma Memur-Sen Şube Başkanı Oğuzhan Aydın, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Hacı Yılmazer, Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet Köksal, Türk Sağlık- Sen Şube Başkanı Murat Buluç, Öğretmen evi Müdürü Yaver Yalçın Ankara Bakanlık Şube Başkanı Tahir Eren, Ankara 4 Nolu Şube Başkanı Eyüp Medet, Ankara 6 Nolu Şube Başkanı Umut Gümüşay, Bartın Şube Başkanı Naci Durmuş, Çankırı Şube Başkanı Tuna Dinç, Kastamonu Şube Başkanı Mehmet Öz, Kayseri Şube Başkanı Hakan Keser, Kilis Şube Başkanı İmam Hüseyin Özcan, Konya Şube Başkanı Dr.Ahmet Uzunay, Nevşehir Şube Başkanı Hakan Gündüzpolat, Sivas Şube Başkanı Muhittin Musaoğlu, Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara ile Ankara Üniversiteler Şube Sekreteri Murat Şenol da katıldı.

Kırıkkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezinde gerçekleşen Genel Kurulu saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Divan teşekkülün oluşmasının ardından açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Şube Başkanı Recep Akdoğan, yaptığı konuşmada, görevimizin ağırlığının bilincinde olarak bu zor süreçte sizlere layık olmaya çalıştıklarını ifade ederek, “ Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 nedeniyle sizlerle zaman zaman beraber olamadık, bir araya gelemedik. Ancak her zaman sizlerin sesi olmaya, sorunlarınızı çözme noktasında gayret etmeye elimizden geldiğince çalıştık. Çalışanlarımızın ve sizlerin taleplerini asla havada bırakmadık. Bize ulaşan her kardeşimizin sorununa çözüm bulma noktasında mücadele ettik. İletilmesi gereken her nere var ise ilettik, çözüm aradık. Hallederiz deyip asla kenara atmadık. Çözebildiklerimizi çözdük, çözemediklerimizin gerekçelerini ortaya koyduk. Başta Genel Merkezimiz olmak üzere Şube Yönetim Kurullarımızla birçok alanda mesafeler kat ettik. Bunu yaparken yapıcı ve samimiyet eksenli bir çalışma ortamı oluşturmaya çalıştık. Liyakat, hakkaniyet, eşitlik ilkelerine özen göstererek verilen emeğin karşılığının alınması mücadelemizi sizlerle birlikte yürüttük. Mücadelemizde çatışma dili kullanmamaya özen gösterdik. Ayrıştırmadık, ötekileştirmedik, birleştirici olduk. Bu vesile ile 7. Olağan Genel Kurulumuzun hayırlara vesile olmasını, Kırıkkale’mize, sağlık camiamıza ve sendikamıza hayırlar getirmesini Rabbim’ den niyaz ediyorum ”dedi.

Konuşmaların ardından Faaliyet Raporu, Denetim Raporu ve mali raporun okunması sonrasında raporlar hakkında görüşmeler ve ibra oylaması gerçekleştirildi.

Yapılan seçim sonucunda yeni yönetim kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu.

1-Recep AKDOĞAN- Şube Başkanı              

2-Özcan UCA- Şube Sekreteri        

3-Okan ÖZSOY -Şube Başkan Yardımcısı ( Teşkilatlanma )

4-Murat AÇAR-Şube Başkan Yardımcısı ( Mali İşler )

5-Yalçın KAVLAK-  Şube Başkan Yardımcısı ( Basın ve İletişim)

6-Murat ÖZDAĞ-Şube Başkan Yardımcısı ( Mevzuat ve Toplu Sözleşme)

7-Tahir ÖZTÜRK-Şube Başkan Yardımcısı ( Eğitim ve Sosyal İşler)



İlginizi Çekebilir