Saat

Saat

Farklı modelleri ile günden güne göz alıcılığı artan saat modelleri gelişmektedir.

Farklı modelleri ile günden güne göz alıcılığı artan saat modelleri gelişmektedir. Saat sektörü olarak farklı ve yeni bir sektör ortaya çıkmıştır. Bu sektörde, modeller çok değişiklik gösterir. Çünkü bir saat üzerinde bulunan her detay o saati daha ilgi çekici daha farklı yansıtmaktadır. Bu durum da saat sektörünün daha çok gelişmesine yarar sağlamıştır. Saat modelleri, cinsiyete göre değişebildiği gibi unisex olan modeller de bulunmaktadır.

Cinsiyete Göre Değişen Saat Modelleri 

Kadın ve erkek olarak saatmodelleri ayrılabilir. Fakat bu ayrım bazen ortak olarak  kullanılabilir. Kordonun rengi, saatin boyu, saat camının ekranındaki desenler gibi birçok faktör, saatin cinsiyetini de belirlemektedir. Kadın saat modelleri, erkek saat modellerine göre daha ufak boyutta olur. Kordonu daha incedir. Erkek saat modelleri ise daha büyük boyuttadır. Kordon kısmı ise daha kalındır.

Unisex Olarak Kullanılan Saatler 

Bu saat modellerinin belli bir cinsiyeti yoktur. Hem kadınlar hem de erkekler kullanabilir. Garantili unisex saatlere https://www.konyalisaat.com.tr/ adresinden kolaylıkla ulaşabilir, satın alabilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: Saat

İlginizi Çekebilir