Saadet Çaykara´da Abanoz Dedi

Saadet Çaykara´da Abanoz Dedi

31 Mart 2019 Pazar Günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Saadet Partisinin Belediye Başkan Adayı Hasan Yaşar Abanoz Oldu

31 Mart 2019 Pazar Günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde Çaykara Belediye Başkanlığı için Adaylar belli olmaya devam ediyor.

Ak Parti,CHP ve İyi Parti´den sonra son Belediye Başkan Adayı Saadet Partisinden geldi.Saadet Partisi  Çaykara Belediye Başkan Adaylarının  Hasan Yaşar Abanoz olduğunu açıkladı/resimler/2019-2/18/1123085051616.jpgDaha önce Ak Pati´den Belediye Başkanı Hanefi Tok,CHP´den İş Adamı Hasan Düzgün,İyi Parti´den Hanife Birinci Çaykara Belediye Başkanlığı için Adaylıklarını açıklamışlardı.Saadet Partisinden de Hasan Yaşar Abanoz´un Adaylığını açıklaması ile Belediye Başkan Adayları dörde çıkmış oldu.

ABANOZ´U TANIYALIM

Saadet Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Hasan Yaşar Abanoz 11 Mart 1963 tarihinde İlçemiz Demirkapı Mahallesinde Dünyaya geldi.Öğrenimini Demirkapı İlkokulunda tamamlayan Abanoz 1983-1985 yılları arasında Askerlik Görevini Kıbrıs´ta tamamladı.

1985-1995 Yılları arasında Trabzon İlimizde İnşaat sektöründe Faaliyet gösteren Belediye Başkan Adayı Hasan Yaşar Abanoz 1998-2010 yılları arasında ise Trabzon İlimizde ticarete atıldı.

Seferoğlulları LTD ŞTİ ve Emre İnşaat Turizm Nakliyat Firmalarında Yönetim Kurulu Başkanı olarak Görev yapan Belediye Başkan Adayı Hasan Yaşar Abanoz evli 5 çocuk babası ve 7 torun sahibidir.

ABANOZ-ÇAYKARA HEPİMİZİN ORTAK SEVDASIDIR

Çaykara İlçemizin Çaykara İlçemizde doğan ve İlçemizde yaşamını sürdüren herkesin Ortak Sevdası olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkan Adayı Hasan Yaşar Abanoz Saadet Partisi olarak kendilerinin de Ülkemizin her tarafında olduğu gibi insanlarımıza hak etmiş oldukları iyi ve kaliteli hizmeti sunabilmek amacı ile yola çıktıklarını sözlerine ekledi.

Saadet Partisi olarak Milli ve Manevi değerlerimize çok büyük bir önem verdiklerini ve Çaykara İlçemizin Milli ve Manevi Değerlerimizi yaşama ve yaşatma anlamında farklı ve özel bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Adayı Abanoz İlçemizde çocuklarımıza ve Gençlerimize Milli ve Manevi değerlerimizin önemini kavratacak bir çok projeyi hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.

Proje hazırlama ve uygulamaya koyma konusunda Saadet Partisinin Ülkemizin en önde gelen Partisi olduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Hasan Yaşar Abanoz Çaykara İlçemiz ile ilgili, tüm planlama ve hazırlıklarını tamamladıklarını Hemşerilerimizin 31 Mart tarihinde görevi kendilerine vermesi durumunda 1 Nisan 2019 sabahından itibaren Büyük bir şevk ve heyecan ile Çaykara İlçemize Hizmet Sevdası yolunda yola çıkacaklarını sözlerine ekledi.

www.caykaragundem.com



Anahtar Kelimeler: Saadet Çaykara Abanoz Dedi

İlginizi Çekebilir