RE/MAX Meydan Trabzon´da Açıldı

RE/MAX Meydan Trabzon´da Açıldı

Türk gayrimenkul sektöründe önemli bir yer teşkil eden RE/MAX Meydan Gayrimenkul Danışmanlık Ofisi Trabzon´da açıldı. Ekip arasında Uzungöl Turizmini yaşatma derneği Başkanı, Turizmci Mustafa Akyüz´de bulunuyor.

Türk gayrimenkul sektöründe önemli bir yer teşkil eden RE/MAX Meydan Gayrimenkul Danışmanlık Ofisi Trabzon´da açıldı. Ekip arasında Uzungöl Turizmini yaşatma derneği Başkanı, Turizmci Mustafa Akyüz´de bulunuyor. 

Dünya Gayrimenkul sektöründeki lider markası RE/MAX, Türkiye´de büyümeye devam ediyor. Trabzon Remax Meydan Gayrimenkul Danışmanlık? ofisi, Meydan-Tanjant yolu üzerinde hizmet vermeye başladı. /resimler/2018-11/22/1638202113940.jpg"KURUMSAL FİRMA"

Turizm sektörünün yanında emlak konut ve ticari gayrimenkul danışmanlığı hizmeti verecek olan RE/MAX MEYDAN gayrimenkul ofisinde yaklaşık 22 kişilik eğitim almış profesyonel kadro bulunmaktadır. Böylelikle Türkiye´nin en büyük gayrimenkul ofisleri arasında yer alıyor. 

Ekip arasında bulunan Uzungöl Turizmini yaşatma derneği Başkanı, aynı zamanda Trabzon´da faaliyet gösteren Çaykara-Dernekpazarı Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Turizmci Mustafa Akyüz İstanbul´da RE/MAX Gayrimenkul ve Danışmanlık hizmeti eğitimi alarak 22 kişilik profesyonel ekip arasına katılmıştır./resimler/2018-11/22/1637221800507.jpg?HEDEFİMİZ GÜVEN VE KALİTE OLACAKTIR?

Türkiye´de 1973 yılında kurulan RE/MAX, bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren ve gayrimenkul piyasasında dünya lideridir. Remax ailesine katılarak Trabzon´da hizmet vermeye başladığını ifade eden Mustafa Akyüz, ? benimle birlikte bu alanda RE/MAX Gayrimenkul Danışmanlık eğitimi alan 22 arkadaşımızla beraber RE/MAX MEYDAN gayrimenkul danışmanlık ofisinde çalışmalarımıza başladığım. Turizm hizmeti yanında,  gayrimenkul, arsa ve konut alım ve satışlarında güvenli bir şekilde Trabzon Meydan Tanjant yolu üzerinde bulunan Amerikan dil okulu altında RE/MAX MEYDAN  gayrimenkul ofisimizde hizmet vermekteyiz. Ofisimizde müşteri memnuniyetinden daha önemli bir kavram yoktur. Bulunduğumuz sektörün kalite standartlarını yukarı çekmek için buradayız. Turizm ve Gayrimenkul alanındaki en güncel hizmetleri, en hızlı şekilde, sorumluluk bilinci içinde, kaliteli bir insan gücüyle müşterilerimize sunuyoruz. Trabzon, Turizm ve Gayrimenkul konusunda potansiyeli yüksek olan bir şehirdir. Bu sektörde güven konusunun en önemli sorun olduğunu düşünüyorum. Öncelikli hedefimiz rekabetle birlikte güven eksikliğini gidererek Turizm ve gayrimenkul  sektöründe kurumsal bir iş yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Trabzon Açıldı

İlginizi Çekebilir