Refik Korkmaz Çaykara MHP Belediye Başkan Adayı

Refik Korkmaz Çaykara MHP Belediye Başkan Adayı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Çaykara MHP Belediye Başkan adayı Refik Korkmaz oldu.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Çaykara MHP Belediye Başkan adayı Refik Korkmaz oldu. 

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde siyasi partilerde aday adayları ortaya çıkarken, Çaykara´da Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı Refik Korkmaz oldu.

/resimler/2018-12/12/1239537230483.jpgRefik Korkmaz Çaykara ilçe teşkilatı ve Trabzon İl teşkilatı ile yaptığı istişarelerden sonra MHP genel merkezinde müracaatını yaptı. 

Çaykara Ataköy doğumlu olan Korkmaz  (TMO) Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür yardımcılığından emekli olmuştu./resimler/2018-12/12/2156139914317.jpgREFIK KORKMAZ KİMDİR? 

1960 yılında Çaykarada doğdu. Babası: Dursun Korkmaz(rahmetli), din adamı Amcası: Raif Korkmaz(rahmetli),din adamı, eski Trabzon müftüsü. Eğitimi, İlk, ortaokul eğitimini Ataköy/Çaykarada Lise eğitimini, Trabzon lisesinde, üniversite eğitimini KTÜ orman fakültesinde tamamladı. 

İŞ HAYATI 

Orman Bakanlığının değişik birimlerinde sırası ile; üretim şefliği, işletme müdür yardımcılığı, büro müdürlüğü, fabrika müdürlüğü ve İç Anadolu milli parklar şübe müdürlüğü, Tarım Bakanlığı TMO genel müdürlüğünde genel müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. Halen emekli. 

SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ 

Trabzon BÜD başkanlığı FEE öğrenci derneği başkan yardımcılığı KTÜ Mezunları vakfı kurucu üyesi ve eski yöneticisi. Ankara Çaykara ve Dernek Pazarı kültür ve yardımlaşma derneği kurucu üyesi ve halen denetleme kurul başkanı. Ankara KARDER Karadenizliler Derneği kurucu üyesi, eski genel başkanı ve halen denetleme kurulu başkanı. İngilizce bilir. 21 yabancı ülke gezmiş, ciddi gözlemler ve tecrübe edinmiş. 

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir