Prof.Dr.Necati Ağiralioğlu´nun Yeni Kitabı

Prof.Dr.Necati Ağiralioğlu´nun Yeni Kitabı

İTÜ İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Hidrolik Ana Bilim Dalı Başkanı Çaykaralı hemşerimiz Prof.Dr. Necati Ağıralioğlu´nun ?Kıbrıs Su Projesi ve Bölgeye Etkileri? olan 8´nci kitabı piyasaya çıktı.

İTÜ İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Hidrolik Ana Bilim Dalı Başkanı Çaykaralı hemşerimiz Prof.Dr. Necati Ağıralioğlu´nun  ?Kıbrıs Su Projesi ve Bölgeye Etkileri? olan 8´nci kitabı piyasaya çıktı. 8 tanesi kitap, 32 tana den fazla bildiri olmak üzere 120´den fazla yayını bulunan Ağıralioğlu zaman zaman bölgemizle ilgili makaleler ve inceleme yazıları yazarak gazetemizde yayınlandı. Çaykara gündem Gazetesi olarak hocamızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz. 

PROF.DR. NECATİ AĞIRALİOĞLU KİMDİR?

1947 yılında Çaykara ?Eğridere´de doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi´nden mezun oldu. 1970 yılında aynı üniversitede asistan olarak çalışmaya başladı. 1988 yılında Doçent, 1995 yılında profesör oldu. Türkiye ve yurtdışında çeşitli üniversitelerde lisans ve yüksek lisans düzeyinde dersler verdi. Bir kısmı uluslararası kongrelerde sunulmuş 30´dan fazla bildiri, 1´i tercüme olan 7 kitap ve bazı teknik raporlar olmak üzere toplam 120´den fazla yayını bulunuyor. 2003´ten bu yana İTÜ İnşaat Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Hidrolik Ana Bilim Dalı Başkanı olarak görev yapıyor. Evli ve iki çocuk  babası.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir