PKK Tabipler Birliği

PKK Tabipler Birliği

Hemşehrimiz Prof.Dr.Necmi Kurt´un kaleme aldığı"PKK TABİPLER BİRLİĞİ"adlı yazıyı sizlerle paylaşıyoruz.

Böyle bir başlık attığın için beni bağışlayın,
Tüm hekim arkadaşlarımdan özür diliyorum,
Bir hekim olarak dilim varmıyor ama maalesef bazı şeylere de dile getirmek gerekiyor.. 

Yıllardır hep merak eder dururum, acaba bu Türk Tabipler birliği ve başta İstanbul tabip odası olmak üzere pek çok tabip Odası´nın yönetimleri neden hep PKK zihniyetli bölücü kişilerin elinde oluyor.. Bu zihniyetteki hekimler tahminen %10-15 gibi bir azınlık sayıya sahip olmalarına rağmen daima diğer solcu geçinen hekimlerin oylarıyla yönetimin tepesinde kalmışlardır.. Bir diğer konu bu yurtsever ve ulusalcı geçinen solcu ,aklı selim Hekimlerimiz yıllardır bu tabloyu görmelerine rağmen neden müdahale etmezler, neden yönetimi ele geçirmezler anlamak mümkün değil.. İstanbul odası seçimlerinde Son 3-4 seçimdir bu konuyu sol ideolojideki hekim arkadaşlarımla defaten görüştüm ve konuyu kendilerine aktardım, maalesef yeterince çalışarak hekim arkadaşlar bilgilendirilmedi. Daha doğrusu üzerinde bile durulmadı. Şimdi Nisan ayında İstanbul tabip odası seçimi var bakalım sonuç değişecek mi? 

İstanbul tabip Odası´nın yaklaşık üye sayısı 22-25.000 civarındadır.. 2017 yılı mart ayına göre tüm Türkiye´deki hekim sayısı 142.000 civarındadır bunların %20.3´ü İstanbul´da görev yapmaktadır.. İstanbul, Ankara, İzmir´in toplam hekim sayısı Türkiye genelinin %40-42 sini oluşturmaktadır.. demek ki söz konusu Hekim grubu bu sayının %10 15´inde oluşturduğuna göre Türkiye genelinde toplam sayıları 14-20 bin arasında değişmektedir.. Bu azınlıktaki hekim grubu diğer geri kalan 120-125 bin hekimi yönetmektedir.. ne kadar komik değil mi? 

PKK lı hekimler derken Kürt kökenli hekim meslektaşlarımızı kast etmediğimizi ifade etmek istiyorum.. zaten böyle bir ayırdımı yapmakta yanlış olur.. onlar bizden biz onlardan; onlar bir parçamız biz de onların bir parçasıyız.. Kastettiğim grup sadece PKK zihniyetli Kürt kökenli bölücü zihniyetli hekim grubu değil diğer bölücü Marksist-Leninist,Maoist unsurları da içeren hekim grubunu da kapsamaktadır..

Türk Hükümeti´nin ve Türk ordusunun Afrinde girişmiş olduğu harekâtı desteklemeyip tam aksine aşağılayan ve bunu kınayan zihniyetteki meslek odalarının bulunmasını büyük bir üzüntüyle gördük. Diğer taraftan birileri tarafından iddia edildiği gibi eğer bunu iç siyaset malzemesi yapan siyasiler varsa onlara da üzüntülerimi bildirdiğimi ve kınadığımı belirtmek isterim.. Bu konu çok önemli bir konu ,çok.. Türkiye´nin sınırlarının ötesinde Türkiye´nin geleceği yani var olup olmaması ile ilgili çok önemli bir konudur. Hepimiz aklı selim düşünmek zorundayız, bunun ötesi yoktur..O onu yapmıştı bu bunu söylemişti demenin zamanı değildir..



Anahtar Kelimeler: Tabipler Birliği
fahri horolom
9.02.2018 18:05:06
Maalesef sıkıntı aktif olmakta. Avrupada da yıllardır seçilen Türk vekillerden bahseder övünürdük. Ancak bu Türk (!) vekiller hep aleyhimize çalışmışlardır aynı ülkemizdeki meslek grupları gibi. Artık muhafazakar ve milliyetçi insanlarda ellerini taşın altına koymalıdır.

ALİ KEMAL AYDIN
11.02.2018 02:16:01
Sevgili NECMİ Bey Öncelikle artısı ile eksisi ile görüşlerini sunabilmen ifade edebilmen ayrıcalık ve ERDEM liliktir. Paylaşılmayan BİLGİ bilgi değildir. Aynı şekilde paylaşılmayan SEVGİ sevgi değildir. Çok sayı büyük bir değer değildir. Örnek: 1 Rakamının önüne bir 0 rakamı koyarsak artı bir değerdir. Aynı işlemi 1 rakamının arkasına 0 rakamını koyarsak ? ifade ettiği için benim için değer değildir. Bu düşüncem her manada her konuda geçerli olduğu düşüncesindeyim. Yaşamımızı sürdürdüğümüz VATAN ımıza MİLLET imize ÜLKE mize Vesile olmuş ATATÜRK ve arkadaşlarına tüm geçmişlerimize ALLAH rahmet eylesin. MEVLAM mekânlarını makamlarını cennet eylesin. Genel manada BEN değil BİZ mantığı ile hareket edebilmek ayrıcalıktır. Kontrolsüz GÜÇ güç değildir???. Her haliyle Bizi BİZİM Düzeltmemiz gerektiğine inanan bir kişilik kimlik olduğum ifade edebilirim. SELAMLAR ? SAYGILAR??

İlginizi Çekebilir