Pakoğlu, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Pakoğlu, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ankara Gölbaşı ilçesinde Kalp Krizi Geçiren Çaykara Yeşilalan Mahallesinden İşadamı İbrahim Pakoğlu toprağa verildi.

 

Ankara Gölbaşı ilçesinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden Çaykara Yeşilalan Mahallesinden İbrahim Pakoğlu son yolculuğuna gözyaşları arasında uğurlandı. 

2 gün önce Ankara Gölbaşı İlçesinde arkadaşının aracından indikten sonra, kendisine ait otele gidereken yolda kısa bir yürüyüşün ardından aniden fenalaşarak yere yığılan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen Kalp krizi sonucu hayata veda eden Pakoğlu´nun naşi Çaykara Yeşilalan Mahallesine getirildi. 

Yeşilalan Mahallesinde bugün saat 13:00´da Baba evinin önünde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Ailesi, yakınları ve Çaykara´nın değişik yerlerinden gelenlerle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Ankara-Gölbaşı´ndan kendisini seven çok sayıda kişi Pakoğlu´nu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Törenin yapıldığı alanda bir grup tarafından asılan ?Reisim Seni Asla Unutmayacağız? afişi dikkatlerden kaçmadı. 

Kılınan cenaze namazı ve duaların ardından Pakoğlu´nu babasının ve diğer kardeşlerinin bulunduğu mezarlığa gözyaşları arasında defnedildi. HERKESE ÖRNEK OLMUŞTU 

Gölbaşı´nın sevilen iş adamlarından olan ve vefatıyla Gölbaşı´nı hüzne boğan İbrahim Pakoğlu, işlettiği otelinde kalan şehit aileleri ve gazilerden ücret almama kararıyla herkese örnek olmuştu. 

ÜCRETSİZ KONAKLAMA HİZMETİ 

Geçmişte yaptığı bir açıklamada, "Gazi ve şehitlerimize olan vefa borcumuzu biz de bu şekilde elimizden geldiği kadarıyla ödemeye çalışacağız" diyen Pakoğlu, otelinde kalan şehit ailelerinden ve gazilerden ücret almıyordu. 

"ONLAR ÇATIŞIRKEN BİZ RAHAT DURAMAZDIK" 

Pakoğlu ölmeden önceki son röportajında, "Ülkemizde dış güçler tarafından organize edilen terör örgütleri, vatana ve bayrağa isyan aşamasına geldi. Güneydoğu´da vatanı ve bayrağı korumak için canını veren asker ve polislerimiz orada mücadele ederken, yaralanırken biz burada sıcak evimizde rahat duramazdık. Devletimiz bizi çağırsa biz de gider orada savaşırız. Ama şu anda devletimizin güçleri var ve çok güzel mücadele ediyorlar. Orada şehit olan, gazi olan asker ve polislerimiz için böyle bir uygulama başlattık" demişti.

5 KARDEŞİ VEFAT ETMİŞTİ

Pakoğlu´nun daha önce, 3´ü kalp krizi sonucu olmak üzere, 5 kardeşi vefat etmişti. Pakoğlu´nun ani ölümü hala hayatta olan annesi başta olmak üzere, tüm sevenlerini yasa boğdu. 

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak İbrahim Pakoğlu´na Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz.  

İrtibat:

Hakan Pakoğlu(Oğlu):0-533 361 33 66

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi

fotoğraflar: Berat Tosun-M.Ali Lort



İlginizi Çekebilir