Oyunun Görünmez Kahramanı

Oyunun Görünmez Kahramanı

Çocuklar belirli bir yaşa kadar paralel oyun olarak adlandırılan ve yan yana olsalar bile birbirlerine iştirak etmeden tek başlarına eğlendikleri bir oyunu oynarlar.

Çocuklar belirli bir yaşa kadar paralel oyun olarak adlandırılan ve yan yana olsalar bile birbirlerine iştirak etmeden tek başlarına eğlendikleri bir oyunu oynarlar. Daha çok bebeklik çağındaki çocuklarda görülen bu durum biraz daha büyüdüklerinde karma oyuna dönüşerek paylaşımı da beraberinde getirir. Bu dönemde ortak oyun alanlarına birbirleri ile değiş tokuş yapabilecekleri oyuncaklar da devreye girer. Genelde aynı yaş grubundaki çocukların kaynaştığı bu oyunlarda kullanılan oyuncak çeşitleri de yine çocukların yaşları göz önünde bulundurularak seçilmek zorundadır. Bunun için yapacağınız kısa bir araştırma ile çocuğunuz için en uygun ürünü kolayca bulabilirsiniz.

Gelişimin Anahtarı

Çocuklarınızın sağlıklı gelişimlerinin bir parçası olan oyuncak modelleri onları gelecek hayata hem fiziksel hem zihinsel hem de duygusal olarak hazırlayacak en etkili elemandır. Bu yüzden kendi çocuğunuza oyuncak seçerken de bir başka çocuğa oyuncak hediye ederken de bu etkiyi göz önünde bulundurmayı unutmayın. Yeni doğan bebeklerin henüz bir şeyden anlamadıkları düşünülür. Oysa uzmanlar daha ilk aylardan itibaren doğru oyuncak kullanımının bebeklik çağındakiler için bile çok önemli olduğu fikrinde birleşiyorlar. Bu yaşlardaki bebekler için üretilen oyuncaklar kumaş gibi yumuşak materyallerden üretilmekte ve bu sayede bebeğe zarar gelmesinin önüne geçilmektedir. Ayrıca yine bebeklik çağındaki çocuklar için canlı renkli objeler ve melodik ses çıkaran figürler oldukça iyi bir seçenek olacaktır. Her yaş grubundaki çocuklar için ideal oyuncak modelleri kapıda ödeme seçeneği ile birlikte http://www.oyuncakdunyasi.com/  sitesinde satışa sunulmaktadır. 



Anahtar Kelimeler: Oyunun Görünmez Kahramanı

İlginizi Çekebilir