Orhan Baba´dan Muhteşem Düğün

Orhan Baba´dan Muhteşem Düğün

Uzungöl´de herkes tarafından çok sevilen Orhan Fındık Filak Mahallesinden Emine Tahan ile hayatını birleştirdi.

Uzungöl´de Masal tadında bir düğün.Pırıl Pırıl yüreği ile 7´den 77´ye herkes tarafından çok sevilen Orhan Fındık ile Filak Mahallesinden Tahir Tahan(Hacıdahir)´in Güzel Kızı Emine Tahan Uzungöl Sezgin Otel´de 3 Ekim Cumartesi günü düzenlenen dillere destan bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe "EVET" dediler

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi TOK, Türsab Yönetim Kurulu Üyeleri, Mersin´den Uzungöl´e her yıl onbinlerce turist getiren Çipura Tur´un sahibi İbrahim Kırmızıer, Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan ve yüzlerce davetlinin katıldığı düğün töreninde salon adeta doldu taştı. Nikah şahitliklerini Mehmet Karışma ile Uzungöl Muhtarı Mustafa Tahan´ın yaptığı düğün töreninde genç çiftlerin nikahı Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından kıyıldı. Başkan Tok genç çiftlere mutluluklar dilerken evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti./resimler/2015-10/4/1015277569607.jpgÇipura Tur sahibi İbrahim Kırmızıer´in Orhan Fındık ile ilgili yaptığı konuşmanın ardından Damadı sahneye davet etti..Orhan Fındık´ın sahnede okuduğu "Güz Gülleri isimli şarkı büyük beğeni aldı.

Rising Star Türkiye yarışmasında Karadenizi temsil eden Ahmet Karaca ile Erol Akyüz´ün sahne aldığı düğün töreninde Uzungöllü Sanatçı Eçinos okuduğu birbirinden güzel türküler ile düğüne katılanlara muhteşem bir akşam yaşattı.

Yaş pasta ve takı töreni ile devam eden düğün töreninde gelin ve damadın düğün boyunca misafirleri ile uyakından ilgilenmesi düğüne katılanlar tarafından büyük beğeni aldı.

Çaykara Gündem Ailesi olarak ömürlerinin en güzel,en anlamlı ve de en doğru kararlarını veren gelin ve damadı tebrik ediyor,genç çiftimize sağlık, mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber:Hilmi Kanık



Anahtar Kelimeler: Orhan Baba Muhteşem Düğün

İlginizi Çekebilir