Öğretmenler Evlerinde Öğrenci Çalıştırıyor

Öğretmenler Evlerinde Öğrenci Çalıştırıyor

Çaykara-Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu Öğretmenleri Evlerinde de Öğrencileri Sınavlara Hazırlıyor

Eğitimde Lider İlçe Çaykara´da Eğitim Öğretim alanındaki uygulamaların ardı arkası kesilmiyor.Her gün yeni ve de örnek bir uygulamanın gerçekleştişrildiği Çaykara İlçemizde son örnek uygulama Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulundan geldi.

Okul Müdürü Emre Akkaya ve de Öğretmenlerin özverili çalışmaları ile bir çok ilke imza atılan Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulunda bu defa da öğretmenler evlerinde öğrencileri sınavlara hazırlayarak bir örnek uygulamaya daha imza atmış oldular.

Hafta içi her gün 2 saat kurs,3 saat ise ETÜT çalışması Hafta Sonları ise 8 saat kurs ve gece ETÜT çalışması yapılan haftanın 7 günü akşam 20´ye kadar ve de haftanın 7 günü okulun açık bulunduğu Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulunda sınav tarihlerinin yaklaşması ile birlikte öğretmenlerden bir örnek uygulama daha geldi.

Zamanlarının tamamını öğrencilerine veren fedakar öpğretmenler bu defa ise evlerindeki dinlenme zamanlarını da öğrencilerine ayırdı.Haftanı 7 günü saat 20-22 saatleri arasında her öğretmen telefi eğitimine ihtiyaç duyan öğrenciyi evine getiriyor ve de evinde özel olarak çalıştırarak sınavlara hazırlıyor.

Konu ile ilgili molarak görüşlerini aldığımız Okul Müdürü Emre Akkaya öğrencilerini yoğun bir şekilde sınavlara hazırladıklarını ve de sınav tarihlerinin yaklaşması ile birlikte de tempolarını artırdıklarını ifade etti.Öğrencilerinin iyi birer okula yerleşebilmeleri için öğretmen arkadaşları ile birlikte çok yoğun çalıştıklarını ifade eden Okul Müdürü Emre Akkaya gayretli, ve de özverili çalışmalarından dolayı öğretmenlerine teşekkür etti.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir