Öğrencilerimiz İstanbul´da

Öğrencilerimiz İstanbul´da

Kitapların Dünyasından Tarihe Yolculuk Projesi Ekibimiz İstanbul´a Ulaştı

Kitapların Dünyasından Tarihe Yolculuk Projesi kapsamında 5 günlük Çanakkale gezisine çıkan Öğretmen ve Öğrencilerimiz gezilerinin Dördüncü Gününde Çanakkale Gezisini tamamlayarak İstanbul´a geçtiler.

İstanbul´da Önce Topkapı Müzesini Ziyaret Eden Öğretmen ve Öğrencilerimiz buradan Sultanahmet Camisine geçtiler./resimler/2017-12/4/1703406704575.jpgİstanbul´da Projemizin en önemli isimlerinden ve de projemize en fazla katkı sağlayan isimlerinden Arnavutköy Belediye Başkanımız Çaykara´lı Hemşerimiz Ahmet Haşim Baltacı´yı da ziyaret edecek olan Öğretmen ve Öğrencilerimiz akşam saatlerinde ise dönüş yolculuğuna başlayacaklar.

GEZİMİZİ ÖZETLEYELİM

Kafile Başkanlığını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Çamurali´nin yaptığı ve de 01 Aralık 2017 Cuma Günü Kaymakam İhsan Ayrancı ve de Belediye Başkanımız Hanefi Tok tarafından uğurlanan proje ekibimiz ilk olarak Samsun´a ulaştı.

/resimler/2017-12/4/1704092798915.jpg

Samsun´da İlkadım Belediye Başkanımız Çaykara´lı Hemşerimiz Erdoğan Tok tarafından ekibimiz karşılandı ve de Başkanımız tarafından ekibimize akşam yemeği ikramı yapıldı.

02 Aralık Cumartesi Sabahı Bilecik İlimize Ulaşan Proje Ekibimiz Bilecik İlimizde Bilecik Valisi Sayın Tahir Büyükakın tarafından ağırlandılar./resimler/2017-12/4/1704364049398.jpgBilecik´ten Bursa İlimize geçen Proje ekibimiz Bursa İlimizde ise Bursa Birlik Vakfı tarafından misafir edildi ve de Ulucami ziyareti gerçekleştirildi.

02 Aralık 2017 Tarihinde Çanakkale´ye ulaşan ekibimiz Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanımız Çaykara´lı Hemşerimiz Ahmet Haşim Baltacı´nın Organizasyonları ile öğrenci ve öğretmenlerimiz Çanakkale İlimizde iki gece konakladılar ve de ekibimize 3 öğün yemek ikramı yapıldı.

BU GECE DÖNÜŞ YOLCULUĞU BAŞLIYOR

04 Aralık Pazartesi akşamı İstanbul´dan Trabzon´a dönüş yolculuğu başlıyor.5 Aralık Salı Sabahı Samsun´da olması planlanan Proje Ekibimiz burada sabah kahvaltısını yaptıktan sonra Trabzon´a doğru yola çıkacaklar.

/resimler/2017-12/4/1504225697371.jpg

Öğretmen ve Öğrencilerimizin Salı Günü Akşam saatlerinde Çaykara İlçemizde olmaları tahmin ediliyor.

HER GÜN ÇAYKARA GÜNDEM DE

?Kitapların Dünyasından Tarihe Yolculuk? Projesi kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizin Çanakkale Gezisi ile ilgili haber ve fotoğrafları her gün Çaykara Gündem´de bulabilirsiniz.

TEŞEKKÜR

Öncelikle bu projenin hazırlanmasındaki destek ve katkılarından dolayı Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı´ya,Projenin Başkanı ve Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok´a,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Çamurali´ye,İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığına,Projenin sahibi olan Çaykara Fakir Öğrencileri Koruma Derneği Başkanlığına,Projenin uygulanması aşamasında Öğretmen ve Öğrencilerimizi Samsun´da ağırlayan İlkadım Belediye Başkanımız Sayın Erdoğan Tok´a,Ekibimizi Samsun´da karşılayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Bakiye Usta´ya,Ekibimizi Bilecik´te ağırlayan Bilecik Valimiz Sayın Tahir Büyükakın´a,Ekibimizi Bursa´da ağırlayan Bursa Birlik Vakfına,öğretmen ve öğrencilerimizin Çanakkale´deki iki günlük konaklama ve yemek ihtiyaçlarını karşılayan Gençlik Ve Spor Bakanlığına,İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanı Çaykara´lı hemşerimiz Sayın Ahmet Haşim Baltacı´ya Çaykara Halkı adına teşekkür etmeyi bir görev kabul ediyoruz.



Anahtar Kelimeler: Öğrencilerimiz İstanbul

İlginizi Çekebilir