Taşkıran ilkokulu Dernekpazarı`nda

Taşkıran ilkokulu Dernekpazarı`nda

Taşkıran ilkokulu öğrencileri Tiyatro Etkinliğine devam ediyorlar

Düzenledikleri Sosyal Aktiviteler ile herkesin büyük beğenisini toplayan Çaykara İlçemizde bir güzel etkinlik daha geldi.Taşkıran M.Vehbi FETTAHOĞLU İlkokulu Öğretmen ve Öğrencileri Okul Müdürü Emre AKKAYA yönetiminde 22.05.2015 tarihinde Dernekpazarı Atatürk İlkokulunu ziyaret ettiler.

Öğretmen ve Öğrenciler ilk olarak Dernekpazarı Atatürk İlkokulu Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan tiyatro gösterisini büyük bir keyif ile izlediler.

Daha sonra okulun müzesini gezen öğretmen ve öğrencilere okul görevlileri tarafından müze hakkında bilgi verildi.

 



rraa ss
26.05.2015 09:37:04
etkinliği yapan okul dernekpazarı ama haberi yapan arkadaş etkinliği sanki taşkıran yapmış gibi yazmış. dernekpazarını tebrik etmesi gerekirken haberi çarpıtmış. ayrıca:Daha sonra okulun müzesini gezen öğretmen ve öğrencilere okul görevlileri tarafından müze hakkında bilgi verildi.derken oradaki okul görevlileri dediğiniz kişiler öğretmen. ayrıca o müze trt tarafından canlı yapılmış, birçok bakan ve yurtiçinden misafirler tarafından ziyaret edilen bir müze. haberi yapan arkadaş her zaman yapılan gibi yine çaykarayı ön plana çıkarmaya çalışarak dernekpazarının hakkına girmiştir.

E.Ensar ÇELEBİ
26.05.2015 20:52:16
rraass Rumuzlu yorumcuya tavsiyem,Taşkıran İlk Okulu Dernekpazarnda ,başlıklı yazıyı tekrar dikkatli okusun.Ben Taşkıran 2.sınıf öğrencisiyim.Saygı ve selamlarımla

İlginizi Çekebilir