Öğrencilerden Başkana Anlamlı Ziyaret

Öğrencilerden Başkana  Anlamlı Ziyaret

Karaçam Ortaokulu Öğrencileri Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´u Makamında Ziyaret Ettiler

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKANA EN ANLAMLI ZİYARET

İlçemiz Karaçam Ortaokulu Yönetici,Öğretmen ve Öğrencileri 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri kapsamında Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok´u makamında ziyaret ettiler.

Çaykara Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen Çanakkale Şehitleri Anma Programının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile birlikte Okul Müdürü Fatih Kuvvetli ile öğretmen ve öğrenciler Belediye Başkanı Hanefi Tok´u makamında ziyaret ettiler.

/resimler/2017-3/18/1640249597340.jpgÖğrenciler ile bolca sohbet eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok programda gösterdikleri üstün gayret ve de sahneledikleri etkinlikler için Başta Okul Müdürü Fatih Kuvvetli olmak üzere tüm öğretmen ve de öğrencilere teşekkür etti.

Hazırlanan programı çok beğendiklerini ve de program esnasında zaman zaman duygusal anlar yaşadıklarını ifade eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Çaykara Belediyesi olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm imkanları ile öğretmenlerimizin ve de öğrencilerimizin yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Hanefi Tok öğle yemeğinde Karaçam Ortaokulu  yönetici, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.Yemekte de öğrenciler ile bol bol sohbet eden Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Gazetemize yaptığı değerlendirmede Çanakkale Savaşının tarihimizin en önemli temel yapı taşlarından bir tanesi olduğunu ve de hepimizin o ruhu ve de heyecanı duymamız ve de hissetmemiz gerektiğini ifade etti.

Karaçam Ortaokulumuzun Çanakkale Şehitlerimiz için  hazırlamış olduğu programı çok beğendiklerini ifade eden Başkan Hanefi Tok hazırlanan bu mükemmel programda emeği geçen tüm yönetici ve de öğretmenlerimize teşekkür etti.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir