Öğrenciler, Belediye Başkanı Tok'u Ziyaret etti.

Öğrenciler, Belediye Başkanı Tok

Çaykara Zeki Bilge İlköğretim Okulu öğrencileri Belediye Başkanı Hanefi Tok' ziyaret etti.

İlçemiz Zeki Bilge İlköğretim Okulu bir gurup öğrenci, öğretmenleri Burcu Göngör ile birlikte Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok'u makamında ziyaret etti. 

Sosyal bilgiler dersi kapsamında, 30 öğrenciden oluşan bir gurupla belediye çalışmaları hakkında bilgi almak için Belediye başkanı Hanefi Tok'un makamına gelen öğrenciler, burada başkana soru yağmuruna tuttular.  Belediye çalışmaları, önümüzdeki 5 yıl süresince hayata geçirmeyi planladığı projeler, sosyal projeler gibi konular hakkında bilgi alan öğrenciler, park ve çocuk oyun alanları için başkana teşekkür ederek, yeni parkların yapılacağı müjdesini de aldılar. 

/resimler/2015-5/13/1956456918058.jpgÇaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara Zeki Bilge İlkokulundan 30 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen ziyarete Başkan Tok, çocuklarla tek tek ilgilendi sorularını yanıtladı. Öğrencilere Belediye ve Belediyecilik hakkında bilgi verdi. Öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Çaykara'da dershane olmamasına rağmen, son yıllarda eğitim ve öğretim alanında yapılan özverili çalışmalar sonucunda okullarımızdaki öğrencilerin başarıları artarak devam ediyor. Çaykara'nın eğitim alanında gösterdiği başarılarının devamını sağlamak için çalışmalar yaptıklarını söyleyen Tok," Öğrencilerin en güzel şartlarda eğitimlerini devam etmeleri için öncelikle ilçemizde eğitim veren okulların fiziki şartlarını daha modern hale gelmesi için çalışmalar başlattık. Çaykara'da var olan eğitim kalitesinin daha da yükselmesi için her türlü çabayı göstermek ve desteklerimizi sağlamak için elimizden gelenini yapacağız. İlçemizdeki mevcut eğitim seviyesinin yükseltilmesi adına birçok proje hayata geçirildi. Daha fazla emek ve çaba sarf ederek başarı oranının artacağına inanıyorum. Çaykara eğitim alanında örnek alınacak bir ilçe konumuna gelmesinde emeği olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, tüm okul müdürleri, idareciler ve öğretmenlerine özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İlçemizde eğitim alanındaki başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum ve tüm öğretmen arkadaşlarımın ve öğrencilerimizin emrindeyim "dedi. Daha sonra Başkan Tok, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ziyaretlerinden dolayı öğrencilere ve öğretmenleri Burcu Güngör'e teşekkür ederek derslerinde başarılar diledi. Çaykara Zeki Bilge İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri; yoğun programlarına rağmen öğrenciler için vakit ayırdığından dolayı Belediye Başkanı Hanefi Tok'a teşekkür ettiler.

Foto Haber: Berat Tosun/Çaykara



İlginizi Çekebilir