Öğrenciler Kariyer Günlerinde Kaymakamla Buluştu

Öğrenciler Kariyer Günlerinde Kaymakamla Buluştu

Dernekpazarı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen kariyer günlerinde Kaymakam Murat Yıldız öğrencilerle buluştu.

Dernekpazarı Hasan Cansız Kom Çok Programlı Anadolu Lisesi kamu ve özel sektörde mesleğinin zirvesindekileri öğrencilerle buluşturmak amacıyla başlattığı ?Kariyer Günleri? programında üçüncü ayında Dernekpazarı Kaymakamı Murat Yıldız´ı öğrencilerle buluşturdu./resimler/2019-3/7/1040152153341.jpgHasan Cansız Kom Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen söyleşide Kaymakam Murat Yıldız öğrencilere hayat hikâyesinden ve yetişme tarzından bahsederek sorumluluk sahibi, azimli ve gayretli olmanın yanında çalışmanın insan hayatında başarının temel anahtarı olduğunu söyledi. 

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Kaymakam Murat Yıldız bir öğrencinin mesleğin zor ve kolay yanları nelerdir? Sorusuna verdiği cevapta günün her saatinde görev başında olduğunu her an sorunlarla karşılaşabileceğini ama insanlara yardım etmenin insanların sorunlarına çare olmanın kendini mutlu ettiğini ve bu mesleğin güzel yanı olduğunu ifade etti./resimler/2019-3/7/1041367633322.jpgDernekpazarı Hasan Cansız Kom Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürlüğü her ay bir konukla öğrencileri buluşturmaya bilgi ve deneyim paylaşımı yapmaya devam ediyor.

www.caykaragundem.com



İlginizi Çekebilir