Of´ta Yoğun Bakım Ünitesi Törenle Açıldı!

Of´ta Yoğun Bakım Ünitesi Törenle Açıldı!

Of- Devlet hastanesi Acil Servis ve Yoğun Bakım ünitesi törenle açıldı.

Başhekimliğini Çaykaralı hemşerimiz Op.Dr.Şaban Uysal´ın yaptığı Of- Devlet hastanesi Acil Servis ve Yoğun Bakım ünitesi ile tadilatı tamamlanıp yenilenen ameliyathane, doğumhane ve endoskopi birimi açılışı törenle yapıldı. /resimler/2015-11/12/1855163985732.jpgAçılışa, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Trabzon milletvekilleri Süleyman Soylu, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Çora, Of Kaymakamı Eren Arslan, KTÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Yusuf Şevki Hakyemez, Ortahisar Belediye Başkanı Metin Genç, Of Belediye Başkanı S.Salih Saralioğlu, İl sağlık Müdürü Kemal Süleyman, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, Kamu kurum müdürleri, Hastane çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı./resimler/2015-11/12/1835348962655.jpg?YENİ ÜNİTELER HİZMET KALİTESİNİ ARTTIRACAKTIR?

Tören saygı duruşunda ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlandı. Açılışta konuşmasını yapan Of Devlet hastanesi Başhekimi OP.Dr.Şaban Uysal, Hastanenin 1997 yılından beri faaliyette olduğunu belirterek,? çoğu nitelikli olan odalarda 63 yatak ile hizmet vermektedir. 16 Uzman hekim, 7 Pratisyen hekim, 5 Diş hekimi olmak üzere toplam 285 kişilik Sağlık çalışanı ile vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunmaktayız. Of Devlet Hastanesi olarak hitap ettiğimiz nüfus Of İlçemiz ile sınırlı kalmayıp Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat, İyidere ve önemli bir turizm merkezi olan Uzungöl´ü de kapsamaktadır. Son 1 yıllık süreçte vatandaşlarımıza hizmet sunumumuzu zorlaştıran veya yetersiz kalan birimlerimizin yenilenmesi için çalışmaktayız. Fiziksel olarak yetersiz olan acilimizin yerine 430 m² büyüklüğünde prefabrik özellikte yapılan yeni Acil Servis hem çalışanlarımız hem de vatandaşlarımız için büyük bir rahatlık sağlamıştır. Yine daha önce hastanemiz bünyesinde olmayan 6 yataklı Yoğum Bakım Ünitesi bünyemize kazandırılmış olup bu yatırım yoğun bakım yokluğu nedeniyle sevk edilen hasta sayısını azaltacak, hizmet kalitemizi artıracaktır. Hastanemizin daha iyi hizmet vermesi noktasında desteklerini esirgemeyen başta Sağlık Bakanlığımız yetkililerine, Sayın Valimize,  Vekillerimize, Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür eder, saygılarımı sunarım,?ifadelerini kullandı./resimler/2015-11/12/1852312576215.jpg1 KASIM SEÇİMİNDEN SONRA HİÇBİR MAZERET GEÇERLİ DEĞİLDİR.

AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu üyesi ve Trabzon milletvekili Süleyman Soylu yaptığı törende yaptığı konuşmada,? Türkiye´de sağlık konusunda son üç yılda atılan adımlar gerek sağlık memnuniyeti açısından, gerek kişi başına düşen sağlık harcamaları açısından gerekse de ülkemizin ve insanlarımızın karşı karşıya kaldığı sağlık adımları açısından çok önemli bir noktaya gelmiş durumdayız. Bundan sonra bunların çok daha ileriye gideceği ebetteki malumunuzdur. Bir taraftan şehir hastaneleriyle, bir taraftan her alanda, her bölümde gerçekleştirilecek adımlarla birlikte sağlık politikaları konusunda hükümetimizin devletimizin ortaya koymuş olduğu bu gelişme önümüzdeki yıllarda sirayet edecektir. Bir taraftan bunu gerçekleştirirken, inşallah diğer taraftan da şehir hastanesinin Trabzon´da açılacak olması bu ünitelerin birbiriyle olan ilişkisini daha devam ettirecektir. Ayrıca Of´a yeni bir hastane kazandırmak için gençlik spor bakanlığı ile maliye bakanlığı arasındaki çalışma sona erdi. İnşallah sağlık bakanlığı yapacağı çalışma ile ilçe spor tesislerinin üzerinde yeni bir hastaneye daha başlanacaktır. Ayrıca Of´a bölge mimarisini ön plana çıkaracak yeni kaymakamlık binası yapılacaktır. Yeni bir dönem başlamıştır. Bu dönem hem heyecanıyla, hem iştahıyla beraber başlamıştır. Milletimiz gereğini yerine getirmiş, Türkiye´nin belki de geçtiğimiz son beş ayda karşı karşıya kalmış olduğu belirsizliği halkın verdiği oyla ortadan kaldırmış ve Türkiye´nin yarınların aydınlık ülkesi haline getirmiştir. Bundan sonra bütün mesele kurulacak hükümettedir ve bu hükümetin ortaya koyacağı icraatlardadır. Türkiye 1 Kasım seçimlerinden sonra herhangi bir mazereti gerçekleştirebilecek ve herhangi bir mazerete sığınabilecek bir süreçte karşı karşıya değildir. Çok çalışılacak, herkesin çok mücadele edeceği ve temel adımlarımızı iyi atabilecek döneme doğru gidiyoruz,?dedi./resimler/2015-11/12/1853174139672.jpg?OF´A YENİ YATIRIMLAR GELECEK?

Güzel bir hizmeti beraber açacaklarını ifade eden, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Bereketli ve yağmurlu bir günde güzel bir tesisi açacaklarını söyleyerek, Of´ta hükümet konağından gençlik merkezi, yüzme havuzu, kültür merkezinden başlayarak, inşallah yeni hastanenin temelini de atacağız. Bu güne kadar desteği olan milletvekillerimize, teşekkür ediyor, yeni yatırımlarda herkesle buluşmak dileğiyle hayırlı uğurlu olmasını diliyorum,?ifadelerini kullandı./resimler/2015-11/12/1853575859187.jpg"İLÇEMİZE 150 YATAKLI HASTANE KAZANDIRACAĞIZ

Törende konuşan Of belediye başkanı S.Salih Saralioğlu,? Yaklaşık 18 yıl hizmet veren of devlet hastanesinin gelinen noktada yeterli olmadığını biliyoruz. İnşallah hemen yan tarafta olan stat alanında 150 yataklı bir bölge hastanesi Of ilçesine kazandıracağız. Bu vesile ile burada hizmeti geçen bütün siyasi büyüklerime, valimize, Kaymakamımıza ve burada çalışan en alt birimden en birime kadar çalışan herkese teşekkürlerimi sunuyorum, dedi.

Haber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi       



İlginizi Çekebilir