Of´lu Aile Kaza´da Yok Oldu!

Of´lu Aile Kaza´da Yok Oldu!

Amasya´da Meydana gelen kazada Of Nüfusuna kayıtlı Orhan Turan, annesi Fatıma, eşi Hülya ve 23 yaşındaki oğlu Nazın Turan hayatını kaybetti

Of ?Sıraağaç Mahallesinden İstanbul´a gitmekte olan Orhan Turan yönetimindeki otomobil Amasya´da tır ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti. 

Kaza Gümüşhacıköy İlçe Jandarma Komutanlığı önünde, yapım çalışmaları nedeniyle tek şeritten trafik akışı sağlanan yolda meydana geldi. /resimler/2015-10/1/1902016866459.jpgEdinilen bilgiye göre, Of ilçesi Sıraağaç Mahallesinden İstanbul istikametine gitmekte olan Orhan Turan yönetimindeki 34 ZR 2258 plakalı otomobil yağan yağmurun da etkisiyle yolda kaymaya başladı. Kayan otomobil karşı istikametten gelen Yahya Mırız yönetimindeki 34 FC 2567 plakalı TIR ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hurda yığınına dönen otomobil içerisindeki sürücü Orhan Turan, annesi Fatıma, eşi Hülya ve 23 yaşındaki oğlu Nazın Turan olay yerinde hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin cansız bedenleri Gümüşhacıköy Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kaynak:Hürriyet



Anahtar Kelimeler: Aile Kaza Oldu

İlginizi Çekebilir