Offroadçılar Ovit Zirvesinde

Offroadçılar Ovit Zirvesinde

Uzungöl Offroad Kamp ve Karavan Derneği Üyesi Doğaseverler Rize İkizdere Ovit dağı zirvesinde kamplı Offroad etkinliği düzenledi.

Bölgemizin en kapsamlı içeriğe sahip derneği olan Uzungöl Offroad Kamp ve Karavan Derneği Üyeleri bu hafta sonu Rize-İkizdere Ovit dağı zirvesinde kış şartlarına meydan okuyarak safari ile birlikte kamplı etkinlik düzenledi. 

Uzungöl Off-Road Kamp ve Karavan Derneği üyeleri bölgemizin her mevsim için sunmuş olduğu güzelliklerine dikkat çekmek amacıyla yaptıkları faaliyetler kapsamında safari, kamp ve offroad etkinliği gerçekleştirmeye devam ediyorlar. 

Uzungöl Off-Road Kamp ve Karavan Derneği üyeleri kendilerine yeni heyecanlar arayarak hafta sonu Trabzon´dan yola çıkarak arazili araçlarla Trabzon-Rize Karayolunu takip ederek İkizdere İstikametinden safari yaparak Ovit dağına tırmandılar. Kurdukları çadırlarla geceyi burada geçiren Offroadçılar kışın getirdiği zor şartlara aldırış etmeden doğa ile baş başa kalmanın mutluluğunu yaşadılar.

Yaşadıkları heyecanlı anları gazetemize değerlendiren Uzungöl Off-Road Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Mustafa Mutlu,? Uzungöl Off-Road Kamp ve Karavan Derneği Üyeleri 4x4 araçlarıyla Dağlarda güzel bir gün geçirdi. Ovit istikametinde zor yollarda ve ormanlık alanın içinde çok keyifli bir etkinlik yaptık. Uzoff ekibi yöremizin dört mevsim görülmeye değer güzelliklere sahip oluşunu her fırsatta ön plana çıkartarak doğaseverlerin ilgisini çekmek temel hedefimizdir. Bunları yaparken bizlerde eğlenmekteyiz. Maceralı olan bu gezide yol boyu bize eşlik eden tabiatın mükemmel görüntüleri bizi adeta büyülemiştir. Off-Road etkinlikleriyle de neşeye neşe katan etkinlik oldu. Gece kampımız de çok eğlenceli olmuştur. Yöremiz bir başka güzel oluyor bu günlerde. Dernek olarak her mevsim bunu yapmaya gayret göstereceğiz ve sizlerle paylaşacağız` şeklinde konuştu./resimler/2018-1/9/1035588741945.jpgHaber Kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Offroadçılar Ovit Zirvesinde

İlginizi Çekebilir